Filters

Hofstraat 21G

(79m2! ), Kampen

€ 910,00 p.m. exclusief

79 m² , 3 kamers

Per direct hebben we een geheel gerenoveerd appartement beschikbaar. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  Het appartement is gelegen op zowel de tweede- en derde verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning in de hal tref je een berging aan. Vervolgens bevind je je in de woonkamer met open keuken welke uitzicht hebben op de Oudestraat. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich de badkamer en ruime slaapkamer (33m2). De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en toilet.  De woning wordt opgeleverd met vloerbedekking en gestucte wanden. Er kan gebruik worden gemaakt van het gezamenlijke dakterras.  HUURPRIJS: Huurprijs € 910,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 1020,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oudestraat 138

(04), Kampen

€ 800,00 p.m. exclusief

77 m² , 2 kamers

Per 1 maart hebben we een nette 2 kamer appartement beschikbaar aan de Oudestraat in het centrum van Kampen. De Oudestraat is één van bekende winkelstraten en er is dan ook veel op loopafstand te vinden. O.a. diverse winkels, horecagelegenheden, supermarkten en de stadsbrug.  Het appartement bevindt zich op de tweede etage en heeft twee woonlagen. Bij binnenkomst treft u de hal met de trap naar de tweede verdieping waar u de zeer ruime (59 m2!!) woonkamer treft met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie en een kookplaat. Verder beschikt de woning over een slaapkamer, badkamer en een separaat toilet. Het complex beschikt over een heerlijk dakterras dat gedeeld wordt de medebewoners.    HUURPRIJS: Huurprijs € 800,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 910,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 21D

Kampen

€ 780,00 p.m. exclusief

59 m² , 2 kamers

- Under construction! -  Binnenkort komen er 2 gerenoveerde appartementen en 2 studio's beschikbaar in het gezellige Kampen.  De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  * Let op; plattegronden kunnen afwijken van de werkelijkheid.  ** Foto's geven een sfeerimpressie weer, zijn geen foto's van het desbetreffende appartement  Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning tref je de woonkamer met open keuken aan. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning beschikt over een slaapkamer en een badkamer. In de badkamer is een douchecabine, wastafel, toilet. Daarnaast is er nog een kleine berging aanwezig. Er kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijk dakterras. De woning wordt opgeleverd met vloerbedekking en gestucte wanden.   HUURPRIJS: Huurprijs € 780,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 890,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hoofdstraat 103

Meppel

€ 685,00 p.m. exclusief

48 m² , 2 kamers

Binnenkort hebben we een zestal prachtige, geheel gerenoveerde appartementen te huur in Meppel.  Nadat het winkelpand een jaar leeg heeft gestaan is het inmiddels getransformeerd met een geheel nieuwe buitengevel.  De Hoofdstraat is gelegen in het hart van Meppel met een groot aanbod van zowel winkels als horeca in de directe nabijheid. Tevens is het goed bereikbaar per auto en fiets. De appartementen bevinden zich op de eerste of de tweede verdieping met uitkijk op de gezellige winkelstraat.  Ze beschikken over een woonkamer met open keuken, de keuken is o.a. voorzien van een koel-vriescombinatie, afzuigkap en een kookplaat.  De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en een wasmachineaansluiting. De appartementen beschikken allen over een separaat toilet.  *  De foto's geven een impressie weer van de appartemtenten, ivm de renovatie hebben we geen foto's van de desbetreffende appartementen   ** Let op; plattegronden kunnen afwijken van de werkelijkheid HUURPRIJS: App. nr.  Opp.  Aantal slaapkamers Huurprijs Servicekosten G/W/E      Totaal       103A 59,1 m2 1 € 730,00 € 45,00 € 70,00 € 845,00 103B 55,8 m2 1 € 760,00 € 45,00 € 70,00 € 875,00 103C 55,2 m2 2 € 825,00 € 45,00 € 70,00 € 940,00 103D 48 m2 1 € 685,00 € 45,00 € 70,00 € 800,00 103E 61,6 m2 1 € 760,00 € 45,00 € 70,00 € 875,00 103F 50,9 m2 1 € 740,00 € 45,00 € 70,00 € 855,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267

(45), Groningen

€ 629,11 p.m. inclusief

31 m² , 1 kamer

Per 1 maart 2021 krijgen wij deze studio beschikbaar aan de Paterswoldseweg 267 in Groningen. De studio is gevestigd in een voormalig verzorgingstehuis genaamd Menno Lutter. Het Overwinningsplein bevindt zich tegenover het complex, hier zijn verschillende voorzieningen te vinden.  INDELING De studio heeft een eigen keuken met kookplaat, koelkast (inclusief klein vriesvak) en een eigen badkamer met douche, toilet & wastafel. Het complex waarin de studio zich bevindt, beschikt over verschillende gemeenschappelijke faciliteiten. Zo zijn er verschillende wasruimtes met wasmachines en drogers, zijn er verschillende buitenruimtes en is er op de bovenste verdieping van het complex een fijne fitnessruimte waar je als bewoners onbeperkt gebruik van maken mag! HUURPRIJS De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huur  €504,11 Voorschot servicekosten €125,00 Totaal €629,11 INKOMENSEIS  Voor deze studio hanteren wij een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  HUURTOESLAG Het is mogelijk huurtoeslag aan te vragen voor deze studio. Het is geheel afhankelijk van je eigen situatie of je in aanmerking komt voor huurtoeslag. Hiervoor verwijzen we je door naar de website van de Belastingdienst.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je een bezichtiging inplannen? Reageer dan via onze website door je GRATIS in te schrijven. Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl 

Botervatstraat 3

(kamer), Zwolle

€ 575,00 p.m. inclusief

27 m² , 2 kamers

In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! 1 april komt er een kamer vrij aan de Botervatstraat midden in het centrum van Zwolle. Je huurt twee kamers waarvan een 18,6 m2 is en de tweede (het slaapgedeelte) 8. Deze kamer beschikt ook over een eigen wastafel.  De keuken, toilet en douche deel je met een huisgenoot.  HUURPRIJS: Kale huurprijs € 475,50 Servicekosten en G/W/E € 100,00 Totaal  € 575,50   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 79B

(ca 85m2! ), Kampen

€ 900,00 p.m. inclusief

85 m² , 2 kamers

Binnenkort komt dit zeer ruime nette 2-kamerappartement in het centrum van Kampen vrij. Het appartement ligt boven de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Het appartement heeft een woonkamer met open keuken van ruim 40m2! Karakteristieke elementen zijn nog zichtbaar, zoals de schouw en ramen.  Verder zijn er een ruimte slaapkamer, badkamer, separaat toilet aanwezig.  De appartementen worden opgeleverd met vloerbedekking en gesausde muren.  * De tekeningen kunnen iets afwijken van de werkelijkheid. Op de foto's is het appartement nog in aanbouw en renovatie.  HUURPRIJS: Huurprijs € 900,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 1040,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Peizerweg 132

Groningen

€ 490,00 p.m.

12 m² , 1 kamer

Welcome to The Village Groningen, International Student Complex with in total 216 furnised rooms! Are you studying in Groningen and are you searching for a room? Look no further! Here at The Village we have available rooms from the 1st of every month. Want to live together with your friends? That’s also possible here. ROOM: All the rooms are fully furnished with a bed including mattress, pillows, duvet and bed linen, a table with two chairs, fridge with a freezer compartment and kitchen utility is present! We have 3 different types or rooms:      Basic room á €490,-         - 11 square meters         - Ground floor, first floor or second floor     Standard room á €505,-         - 12 square meters         - First or second floor     Premium room á €520,-         - 12 square meters         - Ground floor         - Included a terrace COMPLEX: Each floor shares the kitchens, toilets and showers. Laundry machines and tumble dryers (€) are present in the complex. You can also use the gym that is right next door 24 hours a day, 7 days a week! There’s a restaurant (€) where you can meet new people and in the lobby we also have a PlayStation, Ping-Pong table, Airhocky table, big flat screen and so many more thing to discover! RESERVATION: The minimum stay in The Village is one month and the maximum stay is one year! Are you excited and do you want to become a part of The Village? Contact us at thevillage@huisvanverhuur.nl to book a room! More information: www.thevillagegroningen.nl.  DUTCH TRANSLATION Welkom bij The Village, Internationaal Studenten Complex met in totaal 216 gemeubileerde kamers!   Ben jij een internationale student in Groningen en op zoek naar een kamer? Zoek dan niet verder! Bij The Village hebben wij elke eerste van de maand nieuwe beschikbare kamers. Wil je graag samenwonen met je vrienden? Dat kan ook bij ons!    KAMERS: Alle kamers zijn volledig gemeubileerd met een bed inclusief matras, kussens, dekentje en bedlinnen, een tafel met 2 stoelen, koelkast met vriesvak en servies en bestek is aanwezig! Wij hebben 3 verschillende kamertypes:                    Basic kamer á €490,-                                     - 11 vierkante meters                                     - Begane grond, eerste verdieping of tweede verdieping                   Standard kamer á €505,-                                     - 12 vierkante meters                                     - Eerste of tweede verdieping                   Premium kamer á €520,-                                     - 12 vierkante meters                                     - Begane grond                                     - Inclusief een terras    COMPLEX: Elke verdieping deelt de keukens, toiletten en douches. Wasmachines en wasdrogers (€) zijn aanwezig in het complex. Je kunt ook gebruik maken van de sportschool die zich naast het complex bevindt 24 uur per dag, 7 dagen in de week! Er is een restaurant (€) waar je nieuwe mensen kan ontmoeten en in de lobby hebben we ook aan PlayStation, Ping-Pong tafel, Airhocky tafel, een grote flat screen TV en nog zo veel meer te ontdekken!    RESERVERING: Het minimum verblijf in The Village is een maand en het maximale verblijf is een jaar! Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag deel uitmaken van The Village? Neem dan contact met ons op via thevillage@huisvanverhuur.nl om een kamer te boeken. Meer informatie: www.thevillagegroningen.nl   

Oudestraat 188C

(2-kamerappartement), Kampen

€ 779,00 p.m. exclusief

61 m² , 2 kamers

Per direct komt dit renoveerde 2-kamerappartement in het centrum van Kampen beschikbaar. Het appartement bevindt zich midden in de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het pand, met uitzicht over de winkelstraat.   Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken welke van alle luxe is voorzien zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. De slaapkamer beschikt over een badkamer ensuite. .  HUURPRIJS Kale huur € 779,00 Servicekosten € 30,00 Totaal € 809,00 *Gas, water en elektra dient huurder zelf op naam te nemen INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oude Vismarkt 21E

(Ruim 100m2!), Zwolle

€ 1750,00 p.m. exclusief

110 m² , 3 kamers

- UNDER CONSTRUCTION -  Per 1 februari is dit ruime, gerenoveerde penthouse beschikbaar aan de Oude Vismarkt. De Oude Vismarkt is een gezellige winkelstraat, parallel gelegen aan de Diezerstraat. Deze eigentijdse straat is voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven. Ook supermarkten, de bioscoop en het station zijn op loopafstand van deze appartementen. De gezamelijke entree bevindt zich op de begane grond, hier is ook plek om een fiets te stallen. Het penthouse, gelegen op de derde verdieping, is te bereiken via zowel trap of lift. De ruime woonkamer beschikt over een keuken met luxe inbouw-apparatuur. Daarnaast beschikt de woning over twee slaapkamers.  De badkamer wordt momenteel onder handen genomen, foto's volgen later.  HUURPRIJS: Huurprijs    Kale huurprijs € 1750,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot water € 15,00 Totaal € 1805,00 *Elektra dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 21A

Kampen

€ 750,00 p.m. exclusief

53 m² , 2 kamers

- Under construction! -  Binnenkort komen er 2 gerenoveerde appartementen en 2 studio's beschikbaar in het gezellige Kampen.  De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  * Let op; plattegronden kunnen afwijken van de werkelijkheid.  ** Foto's geven een sfeerimpressie weer, zijn geen foto's van het desbetreffende appartement  Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning tref je de woonkamer met open keuken aan. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning beschikt over een slaapkamer en een badkamer. In de badkamer is een douchecabine, wastafel, toilet. Daarnaast is er nog een kleine berging aanwezig. Er kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijk dakterras. De woning wordt opgeleverd met vloerbedekking en gestucte wanden.   HUURPRIJS: Huurprijs € 750,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 860,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 21B

(STUDIO), Kampen

€ 750,00 p.m. exclusief

56 m² , 1 kamer

- Under construction! -  Binnenkort komen er 2 gerenoveerde appartementen en 2 studio's beschikbaar in het gezellige Kampen.  De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  * Let op; plattegronden kunnen afwijken van de werkelijkheid.  ** Foto's geven een sfeerimpressie weer, zijn geen foto's van de desbetreffende woning De studio is gelegen op de eerste verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning tref je de hal aan die leidt naar de zeer ruime woon- en slaapkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. In de badkamer is een douchecabine, wastafel, toilet. Er kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijk dakterras. De woning wordt opgeleverd met vloerbedekking en gestucte wanden.   HUURPRIJS: Huurprijs € 750,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 860,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 288

(28), Groningen

€ 735,00 p.m. inclusief

43 m² , 1 kamer

Per 1 maart 2021 krijgen wij deze woning beschikbaar aan de Paterswoldseweg 288 in Groningen. De woning is gevestigd in een voormalig verzorgingstehuis genaamd de NEBO-Flat.  INDELING Het appartement heeft een eigen keuken met kookplaat, koelkast (inclusief klein vriesvak) en een eigen badkamer met douche, toilet & wastafel. In de kelder van het complex beschikt deze woning over een eigen afgesloten berging van 2,5 m2. Het complex waarin het appartement zich bevindt, beschikt over verschillende gemeenschappelijke faciliteiten. Zo zijn er verschillende wasruimtes met wasmachines en drogers, zijn er verschillende buitenruimtes en is er op de begane grond van het complex een fitnessruimte waar je als bewoners onbeperkt gebruik van maken mag! HUURPRIJS De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd: Kale huur  €600,00 Voorschot servicekosten €135,00 Totaal €735,00 INKOMENSEIS  Voor deze woning hanteren wij een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  HUURTOESLAG Het is mogelijk huurtoeslag aan te vragen voor deze woning. Het is geheel afhankelijk van je eigen situatie of je in aanmerking komt voor huurtoeslag. Hiervoor verwijzen we je door naar de website van de Belastingdienst.  INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je een bezichtiging inplannen? Reageer dan via onze website door je GRATIS in te schrijven. Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl 

Jonkheer de Jongestraat 2

(Type A), Hoogeveen

€ 730,00 p.m. exclusief

49 m² , 2 kamers

Opnieuw vrijgekomen! Per direct is appartement 2 beschikaar. Midden in het centrum van Hoogeveen worden momenteel 18 appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag van het complex. Het complex beschikt over een lift.  De type A appartementen bevinden zich op alle drie de woonlagen in het complex. De huisnummers van type A zijn: 2, 14 (verhuurd), 18 (verhuurd), 30 (verhuurd), 34 (verhuurd). De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Het appartement beschikt over een separaat toilet. Op het dak van het complex bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huur € 730,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 850,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oude Vismarkt 21C

(2-kamerappartement), Zwolle

€ 1075,00 p.m. exclusief

62 m² , 2 kamers

Per direct is dit moderne appartement te huur aan de Oude Vismarkt. De Oude Vismarkt is een gezellige winkelstraat, parallel gelegen aan de Diezerstraat. Deze eigentijdse straat is voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven. Ook supermarkten, de bioscoop en het station zijn op loopafstand van deze appartementen. De entree bevindt zich op de begane grond, hier is ook plek om een fiets te stallen. Het appartement is te bereiken via zowel trap of lift. De woonkamer met luxe, open keuken heeft een oppervlakte van bijna 43 m2. Aan de voorzijde is een frans balkon aanwezig met prachtig uitzicht. Aan de achterzijde van de woning komt u in de slaapkamer. De badkamer heeft een douchehoek en wastafel. Er is een separaat toilet en een wasruimte aanwezig. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. HUURPRIJS: Huurprijs    Kale huurprijs € 1075,00 Voorschot servicekosten € 41,00 Voorschot water € 15,00 Totaal € 1131,00  *Elektra dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Dijkstraat 35

Groningen

€ 1150,00 p.m. inclusief

61 m² , 2 kamers

Vanaf 1 mei 2021 komt deze volledig gemeubileerde sfeervolle woonruimte beschikbaar voor bepaalde tijd! De woning bevindt zich in de sfeervolle Oosterpoort, op slechts vijf minuten fietsen van het station en de binnenstad van Groningen. De woning is van alle gemakken voorzien: stoffering, meubilering, tv, internet, alles is aanwezig! De woonruimte is beschikbaar voor bepaalde tijd van 1 mei 2021 tot en met 30 september 2021 en kan alleen voor deze periode gehuurd worden. Er is eventueel mogelijkheid om de einddatum te verlengen naar 31 maart 2022.  INDELING:  Entree via de hal, woonkamer met open keuken (voorzien van luxe inbouwapparatuur) en toegang tot eigen tuin, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, op de verdieping bevindt zich de sfeervolle slaapkamer.  HUURPRIJS: De huurprijs van de woning is €1.150,00 per maand incl. gas, water, elektra en servicekosten. WAARBORGSOM: De waarborgsom voor het huren van deze woning staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS:  Voor het huren van deze woning hanteren wij een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen. HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. INTERESSE: Heb je interesse in deze woonruimte? Reageer dan nu via onze website! Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of e-mail naar groningen@huisvanverhuur.nl  

Hofstraat 21C

(STUDIO), Kampen

€ 750,00 p.m. exclusief

54 m² , 1 kamer

- Under construction! -  Binnenkort komen er 2 gerenoveerde appartementen en 2 studio's beschikbaar in het gezellige Kampen.  De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  * Let op; plattegronden kunnen afwijken van de werkelijkheid.  ** Foto's geven een sfeerimpressie weer, zijn geen foto's van de desbetreffende woning De studio is gelegen op de tweede verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning tref je de ruime studio. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. In de badkamer is een douchecabine, wastafel, toilet. Er kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijk dakterras. De woning wordt opgeleverd met vloerbedekking en gestucte wanden.   HUURPRIJS: Huurprijs € 750,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 860,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Govert Flinckstraat 17F

(Eigen parkeerplaats), Zwolle

€ 1025,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

OMSCHRIJVING Wat eens een kantoorpand was, is nu getransformeerd tot het hippe appartementengebouw Up-Town Zwolle. Wonen in Up-Town, aan de rand van de bruisende binnenstad van Zwolle? In Up-Town woon je om de hoek van alle hotspots die de bruisende binnenstad van Zwolle te bieden heeft. Alle gezelligheid en praktische voorzieningen van de stad zijn dichtbij: winkels, leuke cafés, terrassen, bioscoop, theaters etc. Ook het station en de A-28 zijn razendsnel bereikbaar. Kortom, een bijzonder  leuke plek om te wonen. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats!    Kale huur € 1025,00 Servicekosten € 50,00 Totaal € 1075,00 *Gas/water/elektra dient huurder zelf op naam te nemen  INDUSTRIELE SFEER  In de algemene ruimtes vanaf de entree van het gebouw tot aan de voordeur van het appartement heerst door het gebruik van veel hout een industriële doch warme sfeer. Met deze algemene ruimtes gooit Up-Town hoge ogen, want dankzij de visie van interieurarchitect Bas van Tol (ook wel bekend van het Amsterdamse Volkshotel) is alles tot in precisie op elkaar afgestemd.    INDELING  Je komt binnen in de hal van het appartement. In deze hal bevinden zich zowel een berging waar je je wasmachine kunt plaatsen als een separaat toilet. Vervolgens kom je in de woonkamer met open keuken. Zoals hieronder verder toegelicht wordt, is de keuken van alle luxe voorzien. De woonkamer en keuken bevinden zich in een mooie open ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich het ruime balkon! Het balkon ligt pal op het zuiden waardoor je volop van de zon kunt genieten. Zie je jezelf al zitten met een glaasje wijn uitkijkend op Zwolse binnenstad? Via de woonkamer kun je je ook naar de ruime slaapkamer begeven. In de slaapkamer zijn mooie grote raampartijen aanwezig waardoor het een mooie lichte ruimte is met voldoende ruimte voor je kastenwand. Aangrenzend aan de slaapkamer naar de badkamer. Door de handige L-vorm wordt de ruimte optimaal gebruikt. Kortom wonen in Up-Town betekend luxe en comfortabel leven aan de rand van Zwolle!    ALLE SPECIFICATIES VAN HET STANDAARD APPARTEMENT  Slim ontworpen 2 kamer appartementen aan de rand van de binnenstad Energielabel A in een duurzaam complex met ledverlichting en zonnepanelen. Veel lichtinval in woon- en slaapkamer Ruim balkon op het zuiden met zicht op de binnenstad Luxe badkamer en keuken volgens interieurontwerp van Bas van Tol Strak afgewerkte wanden Afgewerkte industriële kolommen in mooie contrastkleur Prachtige houtlook pvc-visgraatvloer  Bedrade leidingen met UTP en CAI-aansluiting in woon- en slaapkamer Bovengemiddeld aantal stroompunten Handige bewegingssensor in de gang Zonnescreens Fietsenberging (gezamenlijk) Inclusief eigen parkeerplaats Naast het interieur van de algemene ruimtes heeft interieurarchitect Bas van Tol zich ook over het ontwerp van de keuken en de badkamer ontfermd. Dit heeft geleid tot een unieke afwerking die je in geen ander appartement tegenkomt! De stijlvolle luxe keuken is zeer compleet uitgevoerd en voorzien van hoogwaardige  inbouwapparatuur. Een inductiekookplaat met 4 zones, een wandschouwafzuigkap, geïntegreerde koelkast met vriesvak, een combi-oven/magnetron en een handige afwasmachine. De design badkamer is eveneens naar hand van de interieurarchitect heeft een mooi wastafelmeubel en comfortabele inloopdouche voorzien van floordrain en weldadige rainshower van Hansgrohe.

Van Ittersumstraat 54 K2

Zwolle

€ 355,00 p.m. inclusief

16 m² , 1 kamer

Per direct hebben wij een kamer beschikbaar aan de Van Ittersumstraat, in de geliefde wijk Assendorp! De keuken en gang worden in maart opgeknapt. De keuken, badkamer en tuin worden met drie huisgenoten gedeeld.  HUURPRIJS: Kale huurprijs € 275,00 Gas,water elektra en servicekosten € 80,00 Totaal  € 355,00  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2021. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy