Filters

Eendrachtskade 13

(14), Groningen

€ 855,00 p.m. inclusief

34 m² , 1 kamer

Per 1 juni 2022 komt dit ruime appartement aan de Eendrachtskade 13 beschikbaar. Het karakteristieke pand bevindt zich in de Schildersbuurt vlak naast Westerhaven. Hierdoor zijn winkels, supermarkten en horecagelegenheden binnen een paar minuten loopafstand.  INDELING Het appartement is voorzien van een open keuken met inbouw elektrische kookplaat (4-pits), afzuigkap en tafelmodel koelkast. Aangrenzend de slaapkamer. Badkamer met toilet, wasbak en douche. Verder is er in het pand een aparte ruimte met gemeenschappelijke wasmachines. BETALING De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €705,00 Voorschot servicekosten/GWE €150,00 Totaal per maand te voldoen €855,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van dit appartement staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor dit appartement is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in dit appartement en wil je het appartement graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over dit appartement kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 

Steentilkade 10

(A), Groningen

€ 730,00 p.m. exclusief

38 m² , 1 kamer

Per 1 juni 2022 komt dit ruime appartement beschikbaar aan de Steentilkade in Groningen.  Het appartement bevindt zich op de eerste etage om de hoek van het Damsterdiep, UMCG en stadscentrum. Hierdoor zijn winkels, supermarkten en sportgelegenheden allemaal op loopafstand.  INDELING: Woonkamer met open keuken is voorzien van een elektrische inbouw kookplaat en inbouwkoelkast. De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterkant van het appartement inclusief balkon en inbouwkast met wasmachine aansluiting. Badkamer met toilet, wasbak en douche.  BETALING: Kale huurprijs €700,00 Voorschot servicekosten €30,00 Totaal per maand te voldoen €730,00 *Exclusief gas, water, licht, gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. INKOMENSEIS: De inkomenseis voor dit appartement is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE? Zie je jezelf al wonen in dit appartement? Schrijf je dan gratis in op onze website en reageer via de website. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR:  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Grote Appelstraat 11

(D), Groningen

€ 805,00 p.m. inclusief

25 m² , 1 kamer

Per 1 juni 2022 komt deze gezellige studio aan de Grote Appelstraat 11 beschikbaar! De studio bevindt zich in de Hortusbuurt vlak naast het Noorderplantsoen, waardoor winkels, de supermarkt en horecagelegenheden allemaal op loopafstand zijn.    Het pand beschikt over een gemeenschappelijke buitenruimte en gemeenschappelijke wasmachines.  INDELING De studio beschikt over een eigen keuken, voorzien van een elektrische 4-pits kookplaat en een tafelmodel koelkast. Badkamer met toilet, wasbak en douche. Verder is er een vide aanwezig.  BETALING De huurprijs van deze kamer is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €675,00 Voorschot servicekosten/GWE €130,00 Totaal per maand te voldoen €805,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze studio kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Ossenweiderhof 57

(2 kamer appartement), Zwolle

€ 755,00 p.m. inclusief

37 m² , 2 kamers

- WEGENS VELE REACTIES NIET MEER MOGELIJK TE REAGEREN! -  Per 1 augustus komt dit moderne 2-kamer, hoek appartement in het Vensterhuis vrij.  Het Vensterhuis is gelegen in de groene wijk Stadshagen aan het Zwarte water. Net zoals andere Vinex wijken ligt Stadshagen dicht tegen de binnenstad van Zwolle. Door deze centrale ligging is de binnenstad van Zwolle goed bereikbaar per fiets of openbaarvervoer. Ondanks Stadshagen een jonge wijk is zijn er inmiddels veel voorzieningen op het gebied van onderwijs, kinderopvang, zorg, sport en recreatie. Het winkelcentrum Stadshagen is gelegen op minder dan 100 meter afstand. INDELING: Begane grond; Centrale hal met trapopgang en lift. Tevens is hier een fietsenberging gesitueerd. Het appartement is gelegen op de derde verdieping: entree/hal met meterkast, woonkamer met open keuken voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie, 1 slaapkamer, badkamer met toilet, separate douchehoek en wastafel. ENERGIE-NEUTRAAL: Het complex is energieneutraal en conform de hedendaagse eisen. Op het dak van het complex zijn zonnecollectoren geplaatst en middels aardwarmte worden de appartementen verwarmd en verkoeld. Meer informatie over het verwarmen en verkoelen middels aardwarmte kunt u vinden via volgende link. HUURPRIJS: Conform onze voorwaarden dient bij het tekenen van de huurovereenkomst de maanhuur en de waarborgsom vooruit te worden betaald, de waarborgsom staat gelijk aan 1 maand huur. Kale huurprijs € 650,00 Servicekosten  € 40,00 WKO € 65,00 Totaal € 755,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  GEÏNTERESSEERD: Bent u geïnteresseerd en wilt u dit appartement bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Van Ittersumstraat 58K1

Zwolle

€ 432,00 p.m. inclusief

25 m² , 1 kamer

Per 1 juni 2022 komt er een ruime kamer beschikbaar aan de Van Ittersumstraat te Assendorp. De kamer bevindt zich op de begane grond, aan de voorzijde van de woning. De keuken, badkamer en tuin worden met 3 andere huisgenoten gedeeld. De wijk Assendorp staat vooral bekend om de gezellige, oude straatjes en de mooie gebouwen zoals het Dominicanenklooster, de St. Jozefkerk en de Oude Ambachtsschool. Aan de wijk grenzend liggen het stadspark de Wezenlanden, Park Eekhout en het gezellige Doepark Nooterhof. Kortom: een wijk voor iedereen, van studenten tot ouderen en van ondernemers tot gezinnen!  HUURPRIJS: Kale huur € 370,00 Servicekosten incl. g/w/e € 80,00 Totaal €450,00   BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze kamer dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 21B

(STUDIO), Kampen

€ 763,00 p.m. exclusief

56 m² , 1 kamer

Per 1 juni komt er een ruimte studio met prachtig uitzicht over de Oudestraat beschikbaar.  De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  De studio is gelegen op de eerste verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning tref je de hal aan die leidt naar de zeer ruime woon- en slaapkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. In de badkamer is een douchecabine, wastafel, toilet. Er kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijk dakterras. De woning wordt opgeleverd met vloerbedekking en gestucte wanden.   HUURPRIJS: Huurprijs € 760,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 890,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267

(25), Groningen

€ 650,00 p.m. inclusief

28 m² , 1 kamer

Per 1 juni 2022 komt deze studio in het Menno Lutter complex aan de Paterswoldseweg 267 beschikbaar! De studio bevindt zich in de Corpus Den Hoorn wijk vlak naast het overwinningsplein, waardoor winkels en de supermarkt op loopafstand zijn. Daarnaast zijn het Stadspark en Hoornseplas op korte afstand.  INDELING De studio heeft een woon/slaapkamer met open keuken voorzien van een losstaande 2-pits inductiekookplaat en losstaande koelkast. Badkamer met toilet, wastafel en douche.   Het complex beschikt verder over een centrale ingang en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een fietsenberging. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke wasruimtes met drogers en wasmachines en een gemeenschappelijke fitnessruimte.  BETALING De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €510,00 Voorschot servicekosten/GWE €140,00 Totaal per maand te voldoen €650,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze studio kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267

(73), Groningen

€ 745,00 p.m. inclusief

42 m² , 1 kamer

Per 1 juli 2022 komt dit gezellige appartement in het Menno Lutter complex aan de Paterswoldseweg 267 beschikbaar! Het appartement bevindt zich in de Corpus Den Hoorn wijk naast het overwinningsplein met veel winkels en een supermarkt. Daarnaast zijn het Stadspark en Hoornseplas op korte afstand.  INDELING Het appartement heeft een woonkamer met open keuken voorzien van een losstaande 2-pits inductiekookplaat en losstaande koelkast. Ruime slaapkamer. Badkamer met toilet, wastafel en douche.   Het complex beschikt verder over een centrale ingang en gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Achter het complex bevindt zich een fietsenberging. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke wasruimtes met drogers en wasmachines en een gemeenschappelijke fitnessruimte.  BETALING De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €590,00 Voorschot servicekosten/GWE €155,00 Totaal per maand te voldoen €745,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van dit appartement staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor dit appartement is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in dit appartement en wil je het appartement graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over dit appartement kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Buiten Nieuwstraat 53

(3 kamerappartement), Kampen

€ 720,00 p.m. exclusief

56 m² , 3 kamers

Per 1 juli komt er een gezellig appartement op de begane grond aan de Buiten Nieuwstraat beschikbaar. De Buiten Nieuwstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  Het appartement is gelegen op de begane grond. Bij binnenkomst tref je rechts de keuken en links voldoende ruimte voor de eethoek en zelfs nog een klein zithoekje! Vervolgens loop je door naar de woonkamer. Hieraan grenzen de twee slaapkamers en de badkamer.  HUURPRIJS: Huurprijs € 720,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 860,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Weeshuisstraat 11

(Oplevering oktober 2022), Zwolle

€ 0,00 p.m. exclusief

Hoe fantastisch zou het zijn om in het hart van Zwolle te kunnen wonen? Waar in 1970 de Weeshuisstraat in Zwolle is ontwikkeld met voornamelijk winkels, worden momenteel 122 appartementen gerealiseerd. Zwolle heeft de laatste jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo vind je in de binnenstad een tal aan leuke kledingwinkels, knusse boetiekjes, gezellig restaurants en cafés. Zwolle is de centraal gelegen hoofdstad van Overijssel, door de twee stations kan je met iets meer dan een uur afreizen naar de randstad. Dit alles maakt ‘Het Broerenkwartier’ of terwijl ‘De Weeshuispassage' de geschikte locatie om te wonen.   De woonoppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 40 en 110 m2 en zullen tussen de € 700,00 en € 1.500,00 per maand aan huur bedragen. Naar verwachting zal de oplevering van de bouw in oktober 2022 plaatsvinden.   Medio 2022 wordt er een speciale website gelanceerd waarop meer informatie en foto’s te vinden zal zijn. Mocht je na het lezen van deze advertentie enthousiast zijn geworden, schrijf je dan gratis in op onze website en reageer via deze pagina. Let op: je ontvangt géén bevestigingsmail na reactie, Huis van Verhuur neemt contact met jou op zodra de inschrijving formeel start.

Schoolstraat 2C

(Studio), Zwolle

€ 755,00 p.m. inclusief

33 m² , 1 kamer

Per 1 juni hebben we een studio beschikbaar aan de Schoolstraat in Zwolle. Het is een zijstraat van de Thomas a Kempisstraat in de gezellige wijk Diezerpoort. Diezerpoort staat bekend om de grote diversiteit van verschillende buurtwinkels en eettentjes. Verder is het ideaal gelegen van de binnenstad van Zwolle.  De studio bevind zich op de 1e etage van het pand aan de voorzijde. De woonruimte is 33 m2 en heeft een keuken welke is  voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel, toilet en de wasmachine-aansluiting.    HUURPRIJS: Huurprijs € 635,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 80,00 Totaal € 755,00 BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Venestraat 4

(Kamer), Zwolle

€ 430,00 p.m. inclusief

19 m² , 1 kamer

Per 1 juni hebben we een kamer beschikbaar aan de Venestraat 4 in de Stationsbuurt in Zwolle. Tegenover het treinstation en op loopafstand zijn er stadsparken, de mooie grachten en het centrum van Zwolle te vinden.  De kamer bevindt zich op de eerste etage van het pand. Wanneer je de kamer binnentreedt tref je rechts de douchecabine en wasbak. Verderop is de keuken te vinden dat voorzien is van een kookplaat, afzuigkap en een koel-vriescombinatie. Er zijn twee toiletten aanwezig welke zullen worden gedeeld met de andere bewoners.  Verder is er een wasmachine en droger voor gemeenschappelijk gebruik. Aan de achterzijde bevindt zich een grote tuin welke gemeenschappelijk wordt gedeeld.      HUURPRIJS Kale huur € 350,00 Voorschot servicekosten € 20,00 Voorschot G/W/E € 60,00 Totaal € 430,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze kamer dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Botervatstraat 3 K2

(Kamer), Zwolle

€ 487,00 p.m. exclusief

26 m² , 2 kamers

In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! Per 1 juni komt deze kamer op de tweede etage beschikbaar. Het woongedeelte heeft uitzicht op de Diezerstraat. Het slaapgedeelte bevindt zich in een aparte kamer.  De keuken en douchegelegenheid worden door twee personen gebruikt.  HUURPRIJS Kale huurprijs €487,00 Servicekosten inclusief G/W/E €100,00 Totaal €587,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Govert Flinckstraat 17F

(Eigen parkeerplaats), Zwolle

€ 1135,00 p.m. exclusief

55 m² , 2 kamers

OMSCHRIJVING Wat eens een kantoorpand was, is nu getransformeerd tot het hippe appartementengebouw Up-Town Zwolle. Wonen in Up-Town, aan de rand van de bruisende binnenstad van Zwolle? In Up-Town woon je om de hoek van alle hotspots die de bruisende binnenstad van Zwolle te bieden heeft. Alle gezelligheid en praktische voorzieningen van de stad zijn dichtbij: winkels, leuke cafés, terrassen, bioscoop, theaters etc. Ook het station en de A-28 zijn razendsnel bereikbaar. Kortom, een bijzonder  leuke plek om te wonen. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats!    Kale huur € 1135,00 Servicekosten € 75,00 Totaal € 1210,00 *Gas/water/elektra dient huurder zelf op naam te nemen  INDUSTRIELE SFEER  In de algemene ruimtes vanaf de entree van het gebouw tot aan de voordeur van het appartement heerst door het gebruik van veel hout een industriële doch warme sfeer. Met deze algemene ruimtes gooit Up-Town hoge ogen, want dankzij de visie van interieurarchitect Bas van Tol (ook wel bekend van het Amsterdamse Volkshotel) is alles tot in precisie op elkaar afgestemd.    INDELING  Je komt binnen in de hal van het appartement. In deze hal bevinden zich zowel een berging waar je je wasmachine kunt plaatsen als een separaat toilet. Vervolgens kom je in de woonkamer met open keuken. Zoals hieronder verder toegelicht wordt, is de keuken van alle luxe voorzien. De woonkamer en keuken bevinden zich in een mooie open ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich het ruime balkon! Het balkon ligt pal op het zuiden waardoor je volop van de zon kunt genieten. Zie je jezelf al zitten met een glaasje wijn uitkijkend op Zwolse binnenstad? Via de woonkamer kun je je ook naar de ruime slaapkamer begeven. In de slaapkamer zijn mooie grote raampartijen aanwezig waardoor het een mooie lichte ruimte is met voldoende ruimte voor je kastenwand. Aangrenzend aan de slaapkamer naar de badkamer. Door de handige L-vorm wordt de ruimte optimaal gebruikt. Kortom wonen in Up-Town betekend luxe en comfortabel leven aan de rand van Zwolle!    ALLE SPECIFICATIES VAN HET STANDAARD APPARTEMENT  Slim ontworpen 2 kamer appartementen aan de rand van de binnenstad Energielabel A in een duurzaam complex met ledverlichting en zonnepanelen. Veel lichtinval in woon- en slaapkamer Ruim balkon op het zuiden met zicht op de binnenstad Luxe badkamer en keuken volgens interieurontwerp van Bas van Tol Strak afgewerkte wanden Afgewerkte industriële kolommen in mooie contrastkleur Prachtige houtlook pvc-visgraatvloer  Bedrade leidingen met UTP en CAI-aansluiting in woon- en slaapkamer Bovengemiddeld aantal stroompunten Handige bewegingssensor in de gang Zonnescreens Fietsenberging (gezamenlijk) Inclusief eigen parkeerplaats Naast het interieur van de algemene ruimtes heeft interieurarchitect Bas van Tol zich ook over het ontwerp van de keuken en de badkamer ontfermd. Dit heeft geleid tot een unieke afwerking die je in geen ander appartement tegenkomt! De stijlvolle luxe keuken is zeer compleet uitgevoerd en voorzien van hoogwaardige  inbouwapparatuur. Een inductiekookplaat met 4 zones, een wandschouwafzuigkap, geïntegreerde koelkast met vriesvak, een combi-oven/magnetron en een handige afwasmachine. De design badkamer is eveneens naar hand van de interieurarchitect heeft een mooi wastafelmeubel en comfortabele inloopdouche voorzien van floordrain en weldadige rainshower van Hansgrohe.

Eendrachtskade 13

(29), Groningen

€ 850,00 p.m. inclusief

28 m² , 1 kamer

Per 1 juli 2022 komt deze nette aan de Eendrachtskade 13 beschikbaar. De studio is gelegen in de Schildersbuurt aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de gracht. Westerhaven en de Grote markt met velen winkels, supermarkten en horecagelegenheden bevinden zich op loopafstand.  INDELING De studio is voorzien van een woon/slaapkamer met open keuken. De open keuken bevat een inbouw elektrische 4-pits kookplaat en afzuigkap. De eigen badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche.   Verder is in het pand een aparte ruimte met gemeenschappelijke wasmachines aanwezig. BETALING De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €705,00 Voorschot servicekosten/GWE €145,00 Totaal per maand te voldoen €850,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze studio kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Waterstraat 11A

(Aan de gracht), Zwolle

€ 972,00 p.m. exclusief

50 m² , 3 kamers

- WEGENS VELE REACTIES NIET MEER MOGELIJK TE REAGEREN! -  Per 1 augustus komt dit prachtige appartement beschikbaar, gelegen in een monumentaal pand! Het appartement is gelegen aan de zuidkant van het centrum in Zwolle, met uitzicht op de Thorbeckegracht. Het appartement op de begane grond is gevestigd aan de eeuwenoude stadsmuur van Zwolle. Op de begane grond bevindt zich een ruime entree met een separaat toilet. Ook bevindt zich een aparte ruimte welke als slaapkamer of kantoor gebruikt kan worden. Op de eerste verdieping is er een ruime woonkamer met een open keuken gevestigd. Op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer met een badkamer. De badkamer beschikt over een aparte douche, een wastafel en een toilet. Het is helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen op dit adres. Wel kan er een abonnement bij een parkeergarage in de buurt worden afgesloten.  HUURPRIJS: Huurprijs € 972,00 Gas, water elektra €125,00     Totaal € 1097,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.    

Oude Vismarkt 21C

(2-kamerappartement), Zwolle

€ 1110,50 p.m. exclusief

62 m² , 2 kamers

Per 1 juli komt dit moderne appartement te huur aan de Oude Vismarkt. De Oude Vismarkt is een gezellige winkelstraat, parallel gelegen aan de Diezerstraat. Deze eigentijdse straat is voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven. Ook supermarkten, de bioscoop en het station zijn op loopafstand van deze appartementen. De entree bevindt zich op de begane grond, hier is ook plek om een fiets te stallen. Het appartement is te bereiken via zowel trap of lift. De woonkamer met luxe, open keuken heeft een oppervlakte van bijna 43 m2. Aan de voorzijde is een frans balkon aanwezig met prachtig uitzicht. Aan de achterzijde van de woning komt u in de slaapkamer. De badkamer heeft een douchehoek en wastafel. Er is een separaat toilet en een wasruimte aanwezig. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. HUURPRIJS: Huurprijs    Kale huurprijs € 1.110,50 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot water € 15,00 Totaal € 1.165,50 *Elektra dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Terborchstraat 16

(Eigen parkeerplaats!), Zwolle

€ 1050,00 p.m. exclusief

100 m²

Per 1 juli komt dit appartement op een prachtlocatie aan de Terborchstraat te Zwolle beschikbaar! Het appartement is gelegen op de begane grond en is ruim 100 m2. Aan de hal bij binnenkomst, grenzen zowel de woon/slaapkamer, woonkeuken als de badkamer. De keuken beschikt over alle nodige inbouwapparatuur zoals, koel-vriescombinatie, vaatwasser, luxe inductie kookplaat, oven en afzuiging. De badkamer beschikt over een inloop douche met rainshower en infrarood verwarming. Via de hal treft u daarnaast de ruime woon/slaapkamer. Hier komen de prachtige elementen van het pand direct naar voren zoals de sierlijke openhaard. Via de woonkamer kunt u het privé balkon en tuin betreden. Onderhoud hiervan wordt door huurder uitgevoerd.  De woning wordt opgeleverd met een houten vloer, led armaturen en raambekleding.  Tot slot beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats aan de voorzijde van het pand. HUURPRIJS: Huurprijs    Kale huurprijs € 1050,00 Servicekosten € 120,00 Gas, water, elektra € 180,00 Totaal € 1350,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

Copyright © 2022. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy