Filters

Woonruimtes - 25 resultaten

Botervatstraat 3 K3

(Kamer), Zwolle

€ 319,00 p.m. exclusief

Nieuwstraat 61L

Zwolle

€ 1145,00 p.m. exclusief

Verhuurd

Paterswoldseweg 267-5

(Studio), Groningen

€ 780,00 p.m. inclusief

Broerenkerkplein 6

(3 kamerappartement in de binnenstad), Zwolle

€ 880,00 p.m. exclusief

Smedingplein 2

Emmeloord

€ 0,00 p.m.

Optie

Van Cuylenburchstraat 13

(4-kamerappartement), Zwolle

€ 1310,00 p.m. exclusief

Broerenkerkplein 4

(3 kamerappartement in de binnenstad), Zwolle

€ 800,00 p.m. exclusief

Kleine A 62

(Ruim 75 m2!), Zwolle

€ 1275,00 p.m. exclusief

Hofstraat 19

(Studentenkamer beschikbaar / 29 m2!), Kampen

€ 452,00 p.m. exclusief

Hofstraat 19

(Studentenkamer beschikbaar!), Kampen

€ 407,21 p.m. exclusief

Brouwersstraat 1A

Meppel

€ 1375,00 p.m. exclusief

Helperpark 334

(Appartement), Groningen

€ 1900,00 p.m. inclusief

Laad meer resultaten
Botervatstraat 3 K3

(Kamer), Zwolle

€ 319,00 p.m. exclusief

13 m² , 1 kamer

In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! Per direct komt deze kamer op de tweede etage beschikbaar. De keuken en douchegelegenheid worden door drie personen gebruikt. Op de zolder bevindt zich een eigen berging.  HUURPRIJS Kale huurprijs €319,00 Servicekosten €30,00 Gas, water, elektra €170,00 Totaal €519,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 61L

Zwolle

€ 1145,00 p.m. exclusief

48 m² , 2 kamers

Per 1 januari is dit leuke hoekappartement beschikbaar, midden in het centrum van Zwolle! Het appartement bevindt zich in de Nieuwstraat.  Bij binnenkomst van het appartement kom je terecht in de hal, vanwaar alle ruimtes te bereiken zijn. De woonkamer heeft rondom mooie grote ramen, en een open keuken. De keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe, zoals een inductie kookplaat, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Beneden bevindt zich ook een separaat toilet. Via de hal kun je met de trap omhoog naar de tweede verdieping. Via de trap kom je direct in de slaapkamer, vanwaar tevens de badkamer te bereiken is. De badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche en designradiator. Op de tweede verdieping bevindt zich tevens een berging met wasmachineaansluiting.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  HUURPRIJS  Kale huur € 1145,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1325,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Paterswoldseweg 267-5

(Studio), Groningen

€ 780,00 p.m. inclusief

34 m²

Per 1 december 2023 komt deze studio in het Menno Lutter complex beschikbaar. Het complex is gelegen tegenover het Overwinningsplein in Groningen, waardoor verscheidende winkels op loopafstand zijn. De bruisende Grote Markt bevindt zich op ongeveer 10 minuten fietsen.   INDELING: Via de centrale ingang en hal bevindt de studio zicht op de begane grond van het complex. Het woon- en slaapgedeelte van de studio wordt afgescheiden door een muur. Aan de linker kant is het woongedeelte gelegen met open keuken voorzien van een losstaande koelkast en 2-pits elektrische kookplaat. Aan de rechter kant is het slaapgedeelte geleden met aangrenzend de badkamer met aparte douche, wastafel en toilet.   Het Menno Lutter complex beschikt verder over een gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Tevens is er een gemeenschappelijk wasruimte met drogers en wasmachines aanwezig en bevindt zich in het complex een gemeenschappelijke fitnessruimte.   HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €605,00 Voorschot servicekosten/GWE €175,00 Totaal per maand te voldoen €780,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over dit appartement kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Broerenkerkplein 6

(3 kamerappartement in de binnenstad), Zwolle

€ 880,00 p.m. exclusief

70 m² , 3 kamers

Per 1 januari komt er een 3 kamerappartement beschikbaar in het midden van het centrum van Zwolle. Bij binnenkomst treft u een grote leefruimte met open keuken aan. Hier is tevens toegang tot een privé balkon. In de hal bevind zich toegang tot de grote slaapkamer die gelegen is aan de achterzijde en de kleine slaapkamer die gelegen is aan de voorzijde. Verder bevind zich via de hal toegang tot de badkamer en een seperaat toilet. Daarnaast is er een ruime berging aanwezig voorzien van een wasmachine aansluiting. De woning is te huur voor maximaal twee jaar. In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! HUURPRIJS:  Huurprijs* € 880,00 * Gas, water en elektra dient huurder zelf op naam te nemen INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement, dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Smedingplein 2

Emmeloord

€ 0,00 p.m.

45 m² , 2 kamers

Aan het Smedingplein in Emmeloord staat het markante en beeldbepalende gebouw de Golfslag. Het gebouw heeft een maatschappelijke bestemming. Het gebouw stond sinds 2015 leeg en er was geen uitzicht op een nieuwe maatschappelijke invulling voor het gehele pand. Daarom is gezocht naar een passende invulling voor het gebouw. Die invulling is gevonden in de vorm 106 appartementen voor jong en oud.      Zorg en particulier De Golfslag heeft als doel om bij te dragen aan een inclusieve samenleving. Hier is invulling aan gegeven door ruimte te bieden aan ouderen die zorg nodig hebben en mensen die hun steentje willen bijdragen aan een inclusieve samenleving. Op de begane grond en de eerste verdieping bevinden zich 48 appartementen voor onder andere ouderen met dementie, die 24-uurs nabijheid nodig hebben. Daarnaast bevinden zich op de 2e tot en met de 6e verdieping 25 appartementen voor ouderen die graag langer thuis willen blijven wonen. Zorg wordt geboden vanuit Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL). Om aanspraak te maken op zorg is een WLZ-indicatie vereist en de zorg wordt geboden op basis van Volledig Pakket Thuis. De overige 32 appartementen, verspreid over de 2e tot en met de 7e verdieping, zijn bestemd voor de reguliere verhuur.   Voorzieningen Op de begane grond, die bereikbaar is via een voor- en achter entree, is een groot buurthuis met een tuin van ruim 150 m² te vinden. Dit dient als ontmoetingsplek voor alle buurtbewoners, waar tevens activiteiten georganiseerd kunnen worden. Er is daarnaast een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Bij het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel bewoners als bezoekers. Daarbij draagt de beplanting bij aan een prettig woon- en leefklimaat.   Doelgroep verhuur reguliere appartementen Voor de 32 beschikbare appartementen in de reguliere verhuur zijn wij op zoek naar bewoners die variëren in leeftijd. Daarnaast is het van belang dat deze bewoners bij willen dragen aan een inclusieve woonomgeving. Dit houdt in dat de mensen die wonen in de Golfslag zich betrokken voelen bij elkaar, elkaar helpen waar ze kunnen, zorgdragen voor het gebouw en de omgeving en zich samen verantwoordelijk voelen voor het algehele leefklimaat.  Kortom; draagt u graag uw steentje bij aan een inclusieve woonomgeving? Is zorgverstrekking bij u van toepassing? Dan kunt u zich melden bij Zorgbemiddeling via het Klant Contact Team van ZONL. Zij zijn bereikbaar op 0521- 53 99 99. Om in aanmerking te komen voor één van de appartementen waar zorg wordt geboden dient u een WLZ-indicatie te hebben. Zorgbemiddeling kan u eventueel ondersteunen in de aanvraag voor een WLZ-indicatie.   Typenummer Kale huurprijs* Voorschot servicekosten Voorschot warmtelevering Totaal M² Energie label 2 € 850,00 € 40,00 € 130,00 € 1.020,00 52,9 A 2A € 850,00 € 40,00 € 130,00 € 1.020,00 52,9 A 2B € 930,00 € 40,00 € 130,00 € 1.100,00 63,4 A 2C € 890,00 € 40,00 € 130,00 € 1.060,00 63,9 A 3 € 775,00 € 40,00 € 130,00 € 945,00 42,5 A 4 € 1.100,00 € 40,00 € 130,00 € 1.270,00 65,3 A 5 € 1.290,00 € 40,00 € 130,00 € 1.460,00 59,4 A   *Elektra en water dient huurder zelf op naam te nemen.

Van Cuylenburchstraat 13

(4-kamerappartement), Zwolle

€ 1310,00 p.m. exclusief

83 m² , 4 kamers

- BUITENKANS! -  Per 1 december komt dit ruime 4-kamerappartement beschikbaar. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex welke gelegen is aan de Van Cuylenburchstraat. Het appartement is gelegen aan de rand van de geliefde wijk Assendorp met prachtig uitzicht over 'Park de Wezenlanden'.  INDELING Begane grond:  Eigen berging van 6,5 m2 inclusief stellingkasten. De berging is via buiten bereikbaar maar ook via de entree.  Via het trappenhuis bereikt u de derde verdieping.  Appartement:  U komt binnen in een ruime hal waar zowel woonkamer als keuken aan grenzen. De keuken is van alle luxe voorzien zoals kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combi-oven. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine. Een van beide balkons is bereikbaar via de keuken, gelegen op het oosten.  De doorzonwoonkamer is erg licht door de grote aanwezige raampartijen. Via de woonkamer bereikt u het ruime balkon, gelegen op het westen. Vanaf dit balkon heeft u prachtig (groen) uitzicht over het Wezenlandenpark.  Vanuit de woonkamer begeeft u zich naar de tweede hal. Aan deze hal grenzen alle drie de slaapkamers, badkamer en het separaat toilet. Een van de slaapkamers beschikt over een praktische inbouwkast.  Achter het complex is een parkeerterrein waar een auto geparkeerd mag worden.  HUURPRIJS Kale huurprijs € 1310,00 Servicekosten € 40,00 Totaal € 1350,00 *Gas, water en elektra neemt huurder zelf op naam INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  Hierbij wordt een salaris volledig meegenomen en een eventueel tweede inkomen voor de helft.  BETALING: De  waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan twee maanden huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Broerenkerkplein 4

(3 kamerappartement in de binnenstad), Zwolle

€ 800,00 p.m. exclusief

70 m² , 3 kamers

Per 1 januari komt er een 3 kamerappartement beschikbaar in het midden van het centrum van Zwolle. Bij binnenkomst treft u een grote leefruimte met open keuken aan. Hier is tevens toegang tot een privé balkon. In de hal bevind zich toegang tot de grote slaapkamer die gelegen is aan de achterzijde en de kleine slaapkamer die gelegen is aan de voorzijde. Verder bevind zich via de hal toegang tot de badkamer en een seperaat toilet. Daarnaast is er een ruime berging aanwezig voorzien van een wasmachine aansluiting. De woning is te huur voor maximaal twee jaar. In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! HUURPRIJS:  Huurprijs* € 800,00 * Gas, water en elektra dient huurder zelf op naam te nemen INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement, dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Kleine A 62

(Ruim 75 m2!), Zwolle

€ 1275,00 p.m. exclusief

76 m² , 2 kamers

Woning in het nieuwste gedeelte van de binnenstad van Zwolle? Dit is je kans! Per direct hebben wij een prachtig appartement beschikbaar aan het net nieuw opgeleverde complex aan de Kleine A. De woning bevindt zich op de tweede etage. De woning beschikt over een grote woonkamer met open keuken, voorzien van alle hedendaagse luxe zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel- vriescombinatie en zelfs een vaatwasser. Vanuit de woonkamer heb je door de grote raampartijen geweldig uitzicht op een binnenplaats. Via de hal bereik je de ruime slaapkamer, badkamer, separaat toilet en een ruime berging, waar tevens plaats is voor de wasmachine. De badkamer is voorzien van wastafel, ruime douchecabine en een design radiator. Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  HUURPRIJS Maandelijkse huurprijs € 1275,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot water en elektra € 150,00 Totaal € 1475,00 INKOMENSEIS  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   REAGEREN Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Hofstraat 19

(Studentenkamer beschikbaar / 29 m2!), Kampen

€ 452,00 p.m. exclusief

29 m² , 1 kamer

Per direct is er een ruime studentenkamer in het centrum van Kampen beschikbaar, aan de Hofstraat. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! De kamer zelf is 29 m2 en is door middel van een op te delen in een slaap- en woongedeelte. Er is daarnaast een douche, separaat toilet, ruimte keuken en dakterras aanwezig, welke gedeeld wordt met andere studenten.   Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten.  De keuken, toilet, douche en dakterras worden met 4 andere studenten gedeeld.  * Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren. (MBO/HBO/WO) HUURPRIJS Maandelijkse huurprijs € 452,00 Voorschot servicekosten € 100,00 Totaal € 552,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 19

(Studentenkamer beschikbaar!), Kampen

€ 407,21 p.m. exclusief

29 m² , 1 kamer

Per direct is deze ruime studentenkamer in het centrum van Kampen beschikbaar, aan de Hofstraat. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! De kamer zelf is 29 m2 en is recent mooi opgepakt. Er is daarnaast een douche, separaat toilet, ruime keuken, welke gedeeld wordt met andere studenten. Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten.  *Kandidaten dienen een bewijs van inschrijving van een hogeschool aan te leveren. (MBO/HBO/WO) HUURPRIJS Maandelijkse huurprijs € 407,21 Voorschot servicekosten € 65,00 Totaal € 472,21 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Brouwersstraat 1A

Meppel

€ 1375,00 p.m. exclusief

103 m² , 4 kamers

De woning is gelegen op de begane grond en is maarliefst 103 m2! Bij binnenkomst in de gang treft u de twee slapkamers en het separaat toilet.  De ruime woonkamer met open keuken is heerlijk licht door de grote raampartijen.  Aan de woonkamer grenzen een berging, de badkamer. en twee onbenoemde ruimtes waarbij zich in een van beide de wasmachine aansluiting bevindt.  Er is een gedeelde fietsenstalling aanwezig.  * Let op, plattegrond kan afwijken van de werkelijkheid.  HUURPRIJS Huurprijs € 1375,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 1515,00 NKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur  aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Helperpark 334

(Appartement), Groningen

€ 1900,00 p.m. inclusief

116 m²

Binnenkort komt dit fijne appartement beschikbaar in één van de nieuwste stadswijken van Groningen. Het appartement is gelegen op de eerste etage van Powerhouse Helperpark, een uniek pand met karakter. Het Powerhouse Helperpark is een multifunctioneel complex waar wordt gewoond, gewerkt en plezier wordt gemaakt.   Het ruime appartement (116 m2) is van werkelijk alle gemakken voorzien. Door de hoogwaardige afwerking en de fijne locatie is dit appartement perfect geschikt voor iemand die van comfort en luxe houdt. Dit appartement is geheel gemeubileerd en gestoffeerd en ideaal geschikt als tussenwoning voor bepaalde tijd bijvoorbeeld ter overbrugging tot oplevering eigen woning.   Binnen no time ben je in het gezellige centrum van Groningen en verschillende uitvalswegen (A7 en A28) zijn nabij. Kortom: een unieke locatie.   INDELING: Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een hele mooie lichte woonkamer met open keuken en keukeneiland, een badkamer met wastafel en douche, een apart toilet en bergruimte met wasmachine en ruimte om de was te doen.   Onder het complex bevindt zich een ruime afgesloten parkeergarage met een eigen vaste parkeerplaats behorende bij het appartement en een afgesloten fietsenstalling.   HUURPRIJS: De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €1.700,00 Voorschot WarmteStad / servicekosten €200,00 Totaal per maand te voldoen €1.900,00   BIJZONDERHEDEN: Energielabel A Het appartement is aangesloten op WarmteStad Twee slaapkamers Volledig gemeubileerd en gestoffeerd Moderne keuken met inbouwapparatuur (oven, combimagnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser) Wasmachine aanwezig Ruime badkamer Fijn privé balkon als ook een gemeenschappelijk dakterras Complex is voorzien van een lift Panorama uitzicht omgeving Euroborg Eigen parkeerplaats onder het complex Gemeenschappelijke fietsenstalling Geen eigen berging aanwezig  Beschikbaar voor bepaalde tijd, periode in overleg WAARBORGSOM/INKOMENSEIS: De waarborgsom van het huren van dit appartement staat gelijk aan 2 keer de kale huur (€3.400,00). De inkomenseis voor dit appartement is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.   INTERESSE: Heb je interesse in dit appartement en wil je graag een afspraak maken om het appartement te bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website. Zowel het inschrijven via de website, als het reageren op het appartement is geheel gratis. Voor vragen aangaande het appartement kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl   HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio’s en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte.

Nieuwstraat 61Z

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 1145,00 p.m. exclusief

40 m² , 2 kamers

Per 1 januari is dit leuke hoekappartement beschikbaar, midden in het centrum van Zwolle! Het appartement bevindt zich in de Nieuwstraat.  Bij binnenkomst van het appartement kom je terecht in de hal, vanwaar alle ruimtes te bereiken zijn. De woonkamer heeft rondom mooie grote ramen, en een open keuken. De keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe, zoals een inductie kookplaat, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Beneden bevindt zich ook een separaat toilet. Via de hal kun je met de trap omhoog naar de tweede verdieping. Via de trap kom je direct in de slaapkamer, vanwaar tevens de badkamer te bereiken is. De badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche en designradiator. Op de tweede verdieping bevindt zich tevens een berging met wasmachineaansluiting.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  HUURPRIJS  Kale huur € 1145,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1325,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Nieuwstraat 59H

Zwolle

€ 1115,00 p.m. exclusief

44 m² , 2 kamers

Per 1 januari is dit appartement beschikbaar, midden in het centrum van Zwolle! Het appartement bevindt zich in de Nieuwstraat. Bij binnenkomst van het appartement kom je terrecht in de hal, vanwaar alle ruimtes te bereiken zijn. De woonkamer is voorzien van een open keuken. De keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe, zoals een inductie kookplaat, combi-oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser. De badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche en designradiator. Naast de badkamer bevind zich een separaat toilet. Tevens beschikt de woning over een berging met wasmachineaanlsuiting. Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeel Q-park. HUURPRIJS  Kale huur € 1115,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1295,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Bentheimerstraat 19A

(157m2!), Coevorden

€ 775,00 p.m. exclusief

157 m² , 4 kamers

Per 15 december komt dit ruime appartement in het centrum van Coevorden beschikbaar, gelegen op de eerste verdieping. De woning is voor een jaar te huur. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een enorme hobby ruimte. Daarnaast is er een badkamer met toilet aanwezig, hierin bevindt zich ook de wasruimte. Tot slot is er een patio waar u buiten kunt zitten.  HUURPRIJS De huurprijs is €750,00. Gas, water en licht dient huurder zelf op naam te nemen.  Alle ramen zijn van enkel glas, houd dus rekening met hogere stookkosten.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 79C

(2 kamerappartement), Kampen

€ 807,00 p.m. exclusief

67 m² , 2 kamers

Per 1 december is dit nette 2 kamer appartement beschikbaar in het centrum van Kampen.  Het appartement ligt boven de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Zodra je deur uitloopt vind je diverse boetiekjes, supermarkten, de bioscoop en horecagelegenheden.  Het appartement bevindt zich op de bovenste etage en kijkt uit op het gezamenlijk terras van het complex.  Bij binnenkomst tref je rechts een separaat toilet en de ruime berging en of wasruimte. Links is de open keuken dat voorzien is van diverse voorzieningen, o.a. een kookplaat, afzuigkap en een koel-vriescombinatie. Vervolgens is daar de ruime woonkamer met mooie raampartijen waardoor er veel lichtinval is.  De slaapkamer bevindt zich een verdieping hoger, die zeer ruim is. Daar is tevens ook de badkamer te vinden, die voorzien is van een douchecabine en een wastafel.  Het complex beschikt over een ruim dakterras waar alle bewoners gebruik van mogen maken.  HUURPRIJS: Huurprijs € 807,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 100,00 Totaal € 947,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Schoolstraat 2D

(Studio), Zwolle

€ 660,00 p.m. exclusief

32 m² , 1 kamer

Per 1 december hebben we een studio beschikbaar aan de Schoolstraat in Zwolle. Het is een zijstraat van de Thomas a Kempisstraat in de gezellige wijk Diezerpoort. Diezerpoort staat bekend om de grote diversiteit van verschillende buurtwinkels en eettentjes. Verder is het ideaal gelegen van de binnenstad van Zwolle.  De studio bevind zich op de hoek van de 1e etage van het pand aan de voorzijde. De woonruimte is 32 m2 en heeft een keuken welke is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel, toilet en de wasmachine-aansluiting.    HUURPRIJS: Huurprijs € 660,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E € 80,00 Totaal € 780,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen. BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Waterstraat 17

(3-kamer appartement), Zwolle

€ 900,00 p.m. exclusief

42 m² , 3 kamers

Per 1 december komt dit 3 kamer appartement, gelegen in een Rijksmonument, te huur. Het appartement is gelegen aan de zuidkant van het centrum in Zwolle, met uitzicht op de Thorbeckegracht. Het appartement bevindt zich op de 3de verdieping en is gevestigd aan de eeuwenoude stadsmuur van Zwolle.  Let op, er is geen parkeervergunning mogelijk op deze woning.  HUURPRIJS: Huurprijs € 900,00 G/W/E € 150,00 Totaal € 1050,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Thorbeckestraat 3A-9

(met parkeerplaats!), Heerenveen

€ 890,00 p.m. exclusief

72 m² , 1 kamer

Per 1 november hebben wij een leuk appartement beschikbaar aan de Thobeckestraat in Heerenveen! De Thorbeckestraat ligt op loopafstand van de historische en gezellige binnenstad van Heerenveen. Op slechts vier minuten lopen vind je allerlei winkels, waaronder een supermarkt, en je rijdt vanaf hier snel de snelweg op. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Bij binnenkomst kom je direct in de riante woonkamer (55 m2!) met open keuken. Het appartement bevindt zich op een hoek van het pand en heeft een prachtige lichtinval door de grote raampartijen. In de woonkamer bevindt zich een open keuken, die voorzien is van een inductiekookplaat, koelkast en afzuiging. Via de woonkamer betreedt je de slaapkamer en een separaat toilet. Via de slaapkamer betreedt je tevens de badkamer met douche. Het complex beschikt over een gezamenlijk terras en een afsluitbare en overdekte fietsenstalling. Daarnaast zijn er op het terrein van het complex voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, waar door huurders gebruik van gemaakt kan worden.  HUURPRIJS Maandelijkse huurprijs € 890,00 Voorschot servicekosten € 35,00 Voorschot G/W/E € 100,00 Totaal € 1025,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.   BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.   REAGEREN: Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Hoofdstraat 70 At/mG

(Nog 2 appartementen beschikbaar!), Meppel

€ 1000,00 p.m. exclusief

m² , 1 kamer

Binnenkort komen er 4 of 5 gerenoveerde appartementen beschikbaar aan de Hoofdstraat, midden in het centrum, van Meppel!  De Hoofdstraat is gelegen in het hart van Meppel met een groot aanbod van zowel winkels als horeca in de directe nabijheid. Tevens is het goed bereikbaar per auto en fiets. De appartementen beschikken over een keuken met kookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. De badkamer over een douchecabine en wastafel. Bij de meeste appartementen is het toilet separaat.   *plattegronden kunnen afwijken van de werkelijkheid  HUURPRIJS Huisnummer Huurprijs Servicekosten Gas,water,elektra Totaal 70A X €1050,00 €40,00 €120,00 €1210,00 70B X €1000,00 €40,00 €120,00 €1160,00 70C X €800,00 €40,00 €120,00 €960,00 70D €980,00 €40,00 €120,00 €1140,00 70E X €1050,00 €40,00 €120,00 €1210,00 70F X €800,00 €40,00€ €120,00 €960,00 70G €980,00 €40,00 €120,00 €1140,00 Alleen 70D en 70G zijn momenteel nog beschikbaar. INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Thomas a Kempisstraat 53B

(3-kamerappartement), Zwolle

€ 975,00 p.m. exclusief

50 m² , 3 kamers

Per 1 januari hebben wij dit leuke 3-kamerappartement beschikbaar. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van het appartementencomplex en beschikt over een ruime woonkamer en keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat en een afzuigkap. Via de woonkamer kun het inpandige balkon betreden. Het appartement heeft 2 slaapkamers, wasruimte/cv-kast, separaat toilet en een ruime badkamer voorzien van bad, douche en wastafel. Via de hal vind je nog een extra bergingruimte.  HUURPRIJS Huurprijs € 975,00 Servicekosten € 15,00 Totaal € 990,00 * Een leveringsovereenkomst voor gas, elektra en water dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Thomas a Kempisstraat 26H

(Studio), Zwolle

€ 720,00 p.m. exclusief

23 m² , 1 kamer

Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  De studio, gelegen op de tweede verdieping aan de achterzijde van het pand, is beschikbaar per 1 januari 2024. De studio beschikt over een keuken met inductieplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. Tot slot beschikt het pand over een ruim gezamenlijk dakterras. HUURPRIJS Kale huurprijs € 720,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot gas, water, elektra  € 80,00 Totaal  € 840,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand volledige huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Peizerweg 132

(Kamer), Groningen

€ 540,00 p.m. inclusief

12 m²

*International Students only* Living around the corner from Stadpark? We have multiple rooms available at Peizerweg 132 for international students from 1st of March 2024 or other startdates. A supermarket is within walking distance. In addition, the Grote Markt is about 8 minutes by bike, so other stores and restaurants are all close by.    LAYOUT: The rooms can be located on the ground, first or second floor. On each floor there are 18 rooms, 2 kitchens, 8 toilets and 8 showers. The rooms are all fully furnished with IKEA furniture. Washers and dryers are located in a common area in the lobby and are shared with the other residents.    ROOM RATE: The room rates of our roomtypes are as follows: Basic Room: € 525,00 - 11 square meters - Ground, first or second floor Standard Room € 540,00 - 12 square meters - First or second floor Premium Room € 555,00 - 12 square meters - Ground floor - Terrace door *Service costs/GWE are included in the room prices. *The deposit for a room is equal to one month's room rate (depending on roomtype)   REQUIREMENTS: Only international students are allowed to apply for this room. *International ID or passport *Acceptance letter University There is no income requirement for this room. THE VILLAGE: The Village Groningen is an international hotel with all the comforts of home. There are a total of 216 rooms especially for international students. Our students come from all over the world. The Village is a campus for international students and offers: A central lounge and game room (with everything you could want); outdoor space; an indoor gym 24/7; an outdoor soccer - volleyball court; a laundry room with smart washing machines that dose their own detergent; a study area; vending machine; 216 rooms, furnished and with bed linen service; super fast internet, we have 2 TB of internet and last but not least: 215 roommates from all over the world! INTEREST: Are you interested in a room and would you like to view? Then respond through our website! Registration and response is free of charge. For questions about this room or the location, please contact our office at 050-5532432 or e-mail us:  thevillage@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur offers transparency in housing mediation between tenant and landlord. With a large selection of rental properties such as neat rooms, beautiful apartments, fine studios and generous detached houses in prime locations in Groningen and Zwolle, Huis van Verhuur is the ideal player for renting housing.  

Rodeleeuwsteeg 1E

(Studio), Zwolle

€ 770,00 p.m. exclusief

35 m² , 1 kamer

Per 1 januari hebben we een studio beschikbaar aan de Rodeleeuwsteeg, midden in het centrum van Zwolle.  De studio is gelegen op de 1e verdieping van het pand.  De woning beschikt over een keuken welke beschikt over een koel-vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap. Tot slot beschikt het complex over een gezamenlijke buitenruimte, fietsenstalling en wasmachine + droger.    HUURPRIJS: Huurprijs € 770,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 890,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Govert Flinckstraat 13L

(Eigen parkeerplaats!), Zwolle

€ 937,00 p.m. exclusief

38 m² , 2 kamers

Wat ooit een kantoorpand was, is getransformeerd tot het hippe appartementengebouw Up-Town Zwolle. Wonen in Up-Town, aan de rand van de bruisende binnenstad van Zwolle? In Up-Town woon je om de hoek van alle hotspots die de bruisende binnenstad van Zwolle te bieden heeft. Alle gezelligheid en praktische voorzieningen van de stad zijn dichtbij: winkels, leuke cafés, terrassen, bioscoop, theaters etc. Ook het station en de A-28 zijn razendsnel bereikbaar. Kortom, een bijzonder leuke plek om te wonen. Het appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats! INDUSTRIELE SFEER  In de algemene ruimtes vanaf de entree van het gebouw tot aan de voordeur van het appartement heerst door het gebruik van veel hout een industriële doch warme sfeer. Met deze algemene ruimtes gooit Up-Town hoge ogen, want dankzij de visie van interieurarchitect Bas van Tol is alles tot in precisie op elkaar afgestemd.  INDELING  Je komt binnen in de hal van het appartement. In deze hal bevinden zich zowel een berging waar je je wasmachine kunt plaatsen als de ingang van de badkamer. Vervolgens kom je in de woonkamer met open keuken. Deze keuken is van alle luxe inbouwapparatuur voorzien.  De woonkamer en keuken bevinden zich in een mooie open ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich het ruime balkon! Het balkon ligt op het noorden, waardoor je  's ochtends lekker een kopje koffie in de zon kunt drinken. Via de woonkamer kun je je ook naar de ruime slaapkamer begeven. In de slaapkamer zijn mooie grote raampartijen aanwezig waardoor het een mooie lichte ruimte is. Kortom wonen in Up-Town betekent luxe en comfortabel leven aan de rand van Zwolle!  HUURPRIJS Huurprijs incl. eigen parkeerplaats € 937,00 Servicekosten € 45,00 Totaal € 982,00 * Een leveringsovereenkomst voor gas, elektra en water dient huurder zelf op naam te nemen.    INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2023. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy