Filters

Rozenstraat 17

Leeuwarden

€ 900,00 p.m. exclusief

m² , 3 kamers

In deze voormalige kinderopvang, zijn in september 10 nieuwe, ruime appartementen opgeleverd. Het complex bevindt zich in de wijk de Bloemenbuurt. Het centrum van Leeuwarden, veel gezellig horeca, Hogeschool Stenden, zijn binnen enkele minuten te bereiken. Even onthaasten van alle drukte? Op 10 minuten fietsafstand ligt het Leeuwarderbos, waar u heerlijk kunt genieten van de groene natuur.    Het complex beschikt over 10 appartementen, welke allemaal een hoofdingang hebben vanaf de buitenzijde. Er is een gemeenschappelijke buitenruimte rondom het gebouw, een afsluitbare fietsenstalling en voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De appartementen zijn afgewerkt met een nette PVC-vloer, strakke muren, moderne badkamer en een keuken welke is voorzien alle mogelijke inbouwapparatuur.  Het pand is voorzien vloerverwarming en is volledig gasloos. HUURPRIJS   Maandelijkse huurprijs € 900,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot waterlevering € 15,00 Totaal € 945,00 De leveringsovereenkomst voor elektra en internet dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Thomas a Kempisstraat 32D

(ruime studio), Zwolle

€ 665,00 p.m. exclusief

35 m² , 1 kamer

Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  De studio, gelegen op de tweede verdieping aan de voorzijde van het pand, is beschikbaar per 1 januari. De studio beschikt over een keuken met kookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. Tot slot beschikt het pand over een gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS: Kale huurprijs € 665,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot gas, water, elektra  € 80,00 Totaal  € 775,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Thomas a Kempisstraat 26D

(Studio), Zwolle

€ 734,00 p.m. inclusief

28 m² , 1 kamer

Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  De studio, gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand, is beschikbaar per 1 februari. De studio beschikt over een keuken met kookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. Tot slot beschikt het pand over een gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS: Kale huurprijs € 614,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot gas, water, elektra  € 80,00 Totaal  € 734,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Emmastraat 26

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 875,00 p.m. exclusief

58 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een slaapkamer. De totale oppervlakte is ruim 58 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is € 875,00 Bijkomende kosten:  €140,00 servicekosten inclusief voorschot stookkosten met vastrecht  €65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: € 1080,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

Barend Schuurmanstraat 26

(Hoekwoning), Meppel

€ 1033,00 p.m. exclusief

65 m² , 4 kamers

Per 1 december komt deze leuke hoekwoning in de Koninginnebuurt van Meppel beschikbaar.  Op loopafstand vind je het grote winkel- en horeca-aanbod van het centrum van Meppel. De hoekwoning is voorzien van een ruime woonkamer met een aangrenzende keuken. Deze is voorzien van koelvriescombinatie, kookplaat en afzuigkap. Hier bevindt zich ook het eerste toilet. Aan de achterzijde van de woning is de wasruimte/bergruimte gelegen. Ook vind je hier de tuin. Via de trap in de woonkamer kom je op de eerste verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, douchehoek en wastafel.  Via de tweede trap kom je op de ruime (berg)zolder. HUURPRIJS: De huurprijs is €1033,00 per maand. De leveringsovereenkomst voor gas/elektra/water dient de huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Knottenplat 7

Groningen

€ 1250,00 p.m. exclusief

138 m²

LET OP: DEZE WONING BEVINDT ZICH IN EELDE Op een rustige locatie gelegen, komt deze fijne hoekwoning te Eelde in overleg op korte termijn beschikbaar! De woning is gebouwd in 1972 en recentelijk gemoderniseerd. De woning is geheel voorzien van vloerbedekking. De woning wordt verwarmd middels HR combiketel uit 2021.  INDELING: Begane grond: Entree via hal met gemoderniseerd toilet, trapopgang en provisiekast. Ruime woonkamer van ongeveer 32 m2, met gemoderniseerde keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aansluitend de berging/bijkeuken en toegang tot de ruime achtertuin welke is gelegen op het zuidoosten.  1e verdieping: Overloop, 4 slaapkamers (respectievelijk 6, 7, 11 en 13 m2), gemoderniseerde badkamer met douche, tweede toilet en wastafel.  2e verdieping (middels vaste trap bereikbaar), grote zolder van ruim 30 m2 welke mogelijkheid biedt tot opslag/kantoor.  HUURPRIJS: De huurprijs van deze hoekwoning bedraagt €1.250,00 excl. per maand.  *Huurder dient zelf een abonnement af te sluiten voor gas, water, elektra en eventueel internet/televisie.  De waarborgsom voor het huren van deze hoekwoning staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto-inkomen. INTERESSE?  Heb je interesse in deze hoekwoning en wil je graag een bezichtiging plannen? Dan kun je reageren door je gratis in te schrijven via onze website. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartement en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte.   

Nieuwstraat 65

(Begane grond), Zwolle

€ 1220,00 p.m. inclusief

50 m² , 2 kamers

Indeling  Het appartement met huisnummer 65 is gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is 50m2. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en keuken en het toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamer en badkamer met tweede toilet.  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenstalling.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  *Dit appartement bevindt zich recht tegenover cafe Lucky.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1040,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1220,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Emmastraat 70

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 995,00 p.m. exclusief

64 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, werd het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim terras aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 64 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is € 995,00 Bijkomende kosten:  € 100,00 voorschot stookkosten met vastrecht  € 65,00 privé parkeerplaats € 40,00 voorschot servicekosten  Totaal maandelijks te voldoen: € 1200,00 *water en elektra dient men zelf op naam te nemen  Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen.

Smedingplein 2

(Oplevering juni 2023), Emmeloord

€ 0,00 p.m.

45 m² , 2 kamers

Aan het Smedingplein in Emmeloord staat het voormalige verzorgingshuis De Golfslag. De Golfslag is een markant en beeldbepalend gebouw met een maatschappelijke bestemming. In het verleden deed het gebouwen dienst als verzorgingshuis. Het gebouw staat sinds 2015 leeg en er was geen uitzicht op een nieuwe maatschappelijke invulling voor het gehele pand. Daarom is gezocht naar een passende invulling voor het gebouw. Die invulling is gevonden in de vorm 106 appartementen voor jong en oud, een woongebouw waar tevens zorg geleverd kan worden.    Begane grond Voor de invulling van de begane grond van het gebouw wordt gesproken over plannen voor 38 appartementen voor ouderen met dementie. Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) gaat de zorg leveren. Naast de zorgappartementen wordt op de begane grond een algemene ruimte voor ontmoeting en activiteiten gerealiseerd van circa 150 m². Het is de bedoeling dat deze ruimte ook een functie voor de medebewoners en buurt krijgt. Ook is er op de begane grond ruimte voor bergingen ten behoeve van de appartementen.   Verdiepingen Op de verdiepingen van het gebouw worden 68 reguliere appartementen gerealiseerd in de huursector. Van deze appartementen zijn, verspreid over de verdiepingen, 25 appartementen bestemd voor ouderen die langer thuis willen wonen. Deze mensen kunnen een beroep doen op thuiszorg die wordt geboden door ZONL.    De 32 appartementen die voor reguliere verhuur bestemd zijn bevinden zich op verdieping 2 t/m7.    Buitenruimte Naast de transformatie van het gebouw, wordt ook de buitenruimte aangepakt. Er worden voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers gerealiseerd. Nieuwe beplanting zorgt voor een prettig woon- en leefklimaat.   Doelgroep verhuur reguliere appartemeten  Voor de 32 beschikbare appartementen zijn wij op zoek naar bewoners die variëren in leeftijd. Daarnaast is het van belang dat deze bewoners bij willen dragen aan een inclusieve woonomgeving. Dit houdt in dat de mensen die woonachtig aan de Golfslag zijn, zich betrokken voelen bij elkaar, elkaar helpen waar ze kunnen, zorgdragen voor het gebouw en de omgeving en zich samen verantwoordelijk voelen voor het algehele leefklimaat.    Is zorgverstrekking bij u van toepassing? Dan kunt u zich melden bij ZONL.    Kortom; draagt u graag uw steentje bij aan een inclusieve woonomgeving? Reageer dan!

Paterswoldseweg 288-16

(Studio), Groningen

€ 735,00 p.m. inclusief

36 m² , 1 kamer

Per 1 januari 2023 komt deze studio in de Nebo-flat aan de Paterswoldseweg 288 beschikbaar. De Nebo-flat is gelegen in de Grunobuurt te Groningen en ligt op fietsafstand van de Grote markt en het station. Het Stadspark, supermarkten en overige winkels zijn allemaal in de directe omgeving en op loopafstand bereikbaar.     INDELING:.  De studio is gelegen op de eerste verdieping van de Nebo-flat en is te bereiken via de gemeenschappelijke ingang. Bij binnenkomst in de woning is rechts de open keuken met losstaande koelkast (met vriesvak) en 2-pits elektrische kookplaat te vinden. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de badkamer met toilet, douche en wastafel.    Tevens beschikt de woning over een (fietsen)berging in de kelder van het complex.   Verdere faciliteiten die aanwezig zijn in de NEBO-Flat is een gemeenschappelijk wasruimte met drogers en wasmachines, een gemeenschappelijke fitnessruimte en een gemeenschappelijke afgesloten buitenruimte.   HUURPRIJS: De huurprijs van deze woning is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €530,00 Voorschot servicekosten/GWE €205,00 Totaal per maand te voldoen €735,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement  De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je deze woning graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze woning kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 59

(Begane grond), Zwolle

€ 1305,00 p.m. inclusief

61 m² , 3 kamers

Indeling  Het appartement met huisnummer 59 is gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is 61m2. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich de 2 slaapkamers, badkamer en separaat toilet.  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenstalling.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  *Dit appartement bevindt zich recht tegenover cafe Lucky.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1125,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1305,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Nieuwstraat 59H

Zwolle

€ 1250,00 p.m. inclusief

55 m² , 2 kamers

Indeling  Het appartement met huisnummer 59H is gelegen op de tweede verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is gemiddeld 55m2. De woning beschikt over een slaapkamer, separaat toilet, badkamer en berging.  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke fietsenstalling en binnenplaats.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1070,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra € 120,00 Totaal € 1250,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Hofstraat 81-3

(4 slaapkamers!), Kampen

€ 1233,00 p.m. exclusief

103 m² , 5 kamers

Per 01 december hebben we een prachtig en zéér ruim appartement beschikbaar midden in het centrum van Kampen. De Hanzestad heeft een prachtig centrum met een ruim aanbod qua winkels, boetiekjes en horecagelegenheden. De stad beschikt over vele monumentale panden en stadspoorten. De stad is gelegen aan het water en met de Stadsbrug bent u zo bij het station. Het 'Kamperlijntje' zet u in 10 minuten af in Zwolle.  Bij binnenkomst van de complex treft u de gemeenschappelijke berging aan, waar meer dan genoeg ruimte bevindt voor de fietsen. Vervolgens loop je een verdieping omhoog waar zich de ingang bevindt van de woning. U treft een hal aan die leidt naar de eerste slaapkamer en vervolgens naar de woonkamer met open keuken.  De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. een koelkast, vriezer, oven, kookplaat en een afzuigkap.  De woonkamer kijkt uit op de gezellige winkelstraat, Oudestraat. In de gehele woning zijn authentieke details te vinden, waaronder een mooie schouw en een erker. Op de eerste woonlaag bevindt zich tevens een separaat toilet en een bergkast.  Op de tweede woonlaag zijn 3 slaapkamers te vinden samen met de badkamer. De badkamer is voorzien van een bad met douche en een wastafel.  Het appartement beschikt over een eigen dakterras van ruim 30 m2.  Gas, water en elektra dient u op eigen naam te nemen.  HUURPRIJS: Huurprijs € 1233,00 Gas, water en elektra Op eigen naam  Totaal € 1233,00 BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Beulakerwiede 24

(2 kamer appartement), Zwolle

€ 900,00 p.m. exclusief

47 m² , 2 kamers

Per 1 december komt dit appartement in de Aa-landen beschikbaar. Het appartement is zeer centraal gelegen in de wijk Aa-landen. Park Aa-landen met de Wijde Aa is op loopafstand, evenals het winkelcentrum van de Aa-landen. Ook de historische binnenstad van Zwolle is op fietsafstand. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, badkamer, berging en slaapkamer. De keuken is voorzien van een koelkast, kookplaat, afwasmachine, oven en een afzuigkap. Verder is er een badkamer voorzien van een douche en een wasbak. Het toilet bevindt zich separaat. In de berging is tevens de aansluiting voor de wasmachine te vinden. Het complex beschikt over een gezamenlijke fietsenstalling. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. De minimale huurtermijn is 2 jaar.  HUURPRIJS: Huurprijs €900,00 Gas, water elektra Dient huurder zelf op naam te nemen INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Briljantstraat 46

(Tussenwoning), Groningen

€ 1150,00 p.m. exclusief

117 m²

Deze ruime jaren 60 tussenwoning komt per direct beschikbaar. De woning beschikt over 4 slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer, een tweede toilet en voor- en achtertuin.  De woning is gelegen in de wijk ‘Vinkhuizen’ in Groningen. Rondom de wijk zijn verschillende winkels en supermarkten te vinden op loopafstand. Daarnaast ligt de Grote Markt op fietsafstand van de woning.    INDELING:.  Via de hal kom je in de ruimte woonkamer. Aan de achterkant van de woonkamer is de luxe keuken gelegen. De keuken is voorzien van verscheidende inbouw apparatuur, namelijk een 5-pits gaskookplaat, rvs-afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Daarnaast is op de begane grond een toilet met fontein te vinden.    Op de eerste verdieping van de woning zijn 3 van de 4 slaapkamers gelegen. De grote slaapkamer van ca. 16 m2 is voorzien van een inbouwkast. De tweede slaapkamer van ca. 12 m2 beschikt ook over een ruimte inbouwkast. De kleinste slaapkamer op deze verdieping is ca. 8,5 m2. Daarnaast is er een badkamer met douche, toilet en wasbak gevestigd op de eerste verdieping.    Op de tweede verdieping (zolder) is de vierde slaapkamer met dakraam van ca. 10 m2 te vinden. Tevens is op deze verdieping de aansluiting van de wasmachine gevestigd.   De woning beschikt verder over een voortuin van ca. 12 m2 en ruime achtertuin met berging. Tevens zijn er op het dak 13 zonnepanelen gemonteerd voor energieteruggave. HUURPRIJS: De huurprijs van deze woning is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €1.150,00 Totaal per maand te voldoen €1.150,00 *Exclusief G/W/L, televisie- en internetabonnement en gemeentelijke belastingen. De waarborgsom voor het huren van deze woning staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je de woning graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze woning kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.    

Thomas a Kempisstraat 28A

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 850,00 p.m. exclusief

57 m² , 2 kamers

Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  Dit 2 kamerappartement, gelegen op de eerste verdieping, is beschikbaar per 1 januari. Het appartement beschikt over ruime woonkamer met open keuken, welke is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer (19 m2)! De badkamer beschikt over een toilet, douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Tot slot beschikt het appartement over een prive dakterras.  HUURPRIJS: Kale huurprijs € 850,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot gas, water, elektra  € 100,00 Totaal  € 990,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Sellekamp 30

(Kamer!), Zwolle

€ 322,00 p.m. exclusief

8 m² , 1 kamer

Per 1 december is deze keurige kamer in de Gerenlanden te huur. De kamer is gelegen op steenworp afstand van het winkelcentrum de Gerenlanden. De kamer is gelegen op de tweede etage. De ruime woonkamer, keuken, badkamer en buitenruimte deel je met twee huisgenoten (heren).  HUURPRIJS Huurprijs €321,00 Gas, water, licht €82,00 Totaal 403,00 BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze woning dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Gorechtkade 14-13

(Appartement), Groningen

€ 795,00 p.m. inclusief

62 m² , 1 kamer

Per 1 januari 2023 komt dit fijne appartement aan de Gorechtkade 14 te Groningen beschikbaar. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken en één slaapkamer. Het complex is gelegen in de Gorechtbuurt achter het UMCG. Tegenover het complex bevindt zich een supermarkt. Verdere winkels en horecagelegenheden zijn in op fietsafstand.  INDELING: Het appartement is bereikbaar via de gemeenschappelijke entree van het complex aan de Gorechtkade 14. Via de entree kom je direct in de ruimte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een inbouw 4-pits kookplaat, afzuigkap en losstaande koelkast. Via de woonkamer kom je in de slaapkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, wastafel en douche. Verder is er in de woning een wasmachine aansluiting aanwezig.    Op de bovenste verdieping van het complex is een gemeenschappelijk balkon te vinden en achter het complex een gemeenschappelijke afgesloten fietsenberging.  HUURPRIJS: De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €622,42 Voorschot servicekosten/GWE €145,00 Afschrijving roerende zaken €27,58 Totaal per maand te voldoen €795,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van deze woning staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten en GWE) aan bruto-inkomen.  INTERESSE?: Heb je interesse en wil je graag een bezichtiging inplannen? Dan kun je reageren op de woning door je gratis in te schrijven op onze website. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte. 

Nieuwstraat 61L

(Hoekappartementen gelijk aan 61M, Z), Zwolle

€ 1280,00 p.m. inclusief

48 m² , 2 kamers

Indeling  De (hoek)appartementen met huisnummers 61L, M en Z zijn gelegen op de derde en vierde verdieping aan de Zuidzijde van het complex. De totale oppervlakte is gemiddeld 48m2. Op de derde verdieping bevinden zich woonkamer, keuken en separaat toilet. Op de vierde verdieping bevinden zich de slaapkamer, badkamer en berging. De woning beschikt over een ruim (minimaal 25m2) privéterras. De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenstalling.    Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park.  De woningen zullen vanaf tekeningen verhuurd worden, er is dus geen mogelijkheid om ze op voorhand te bezichtigen.  Huurprijs  Kale huur € 1100,00 Voorschot servicekosten € 60,00 Voorschot gas, water en elektra  € 120,00 Totaal  € 1280,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.  

Paterswoldseweg 288-59

(Appartement), Groningen

€ 830,00 p.m.

55 m²

Per 1 januari 2023 komt dit lichte appartement in de NEBO Flat in Groningen beschikbaar.  De NEBO Flat is geleden in de Grunobuurt en bevindt zich tegenover het Stadspark. Naast het Stadspark zijn winkels en supermarkten op loopafstand van het complex te vinden. De Grote Markt is op enkele minuten fietsen gelegen.  INDELING: De woning is gelegen op de zevende, tevens bovenste, verdieping van de NEBO Flat. Via de gemeenschappelijk hal kom je bij de woning. Bij binnenkomst in de woning kom je eerst in een ruime hal. Achter de hal is de woonkamer met open keuken gelegen. De keuken beschikt over een losstaande koelkast met vriesvak en een losstaande 2-pits elektrische kookplaat.    Aan de linkerkant van de woonkamer is de slaapkamer van ongeveer 10m2 gelegen. Grenzend aan de slaapkamer is de badkamer met douche, toilet en wastafel te vinden. Tevens is er in de badkamer een wasmachine aansluiting te vinden.  In de kelder van het complex is een eigen (fietsen)berging van te vinden.  De NEBO Flat beschikt verder over gemeenschappelijke afgesloten buitenruimtes, wasmachines en drogers en een fitnessruimte.  HUURPRIJS: De huurprijs van deze woning is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €615,00 Voorschot servicekosten/GWE €215,00 Totaal per maand te voldoen €830,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement  De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je deze woning graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze woning kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2022. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy