Filters

Woonruimtes - 24 resultaten

Van Cuylenburchstraat 13

(4-kamerappartement), Zwolle

€ 1160,00 p.m. exclusief

Verhuurd

Paterswoldseweg 288

(18), Groningen

€ 650,53 p.m. inclusief

Oudestraat 138

(3), Kampen

€ 825,00 p.m. exclusief

Oudestraat 188C

(2-kamerappartement), Kampen

€ 800,00 p.m. exclusief

Kamp 40 90

(2-kamerappartement ), Lelystad

€ 730,00 p.m. inclusief

Jonkheer de Jongestraat 4

(Type B), Hoogeveen

€ 690,00 p.m. exclusief

Jonkheer de Jongestraat 6

(Type C), Hoogeveen

€ 800,00 p.m. exclusief

Optie

Kerkstraat 17B

(2-kamerappartement), Zwolle

€ 716,00 p.m. inclusief

Jonkheer de Jongestraat 12

(Type E), Hoogeveen

€ 775,00 p.m. exclusief

Oude Vismarkt 21C

(2-kamerappartement), Zwolle

€ 1075,00 p.m. exclusief

Dijkstraat 35

Groningen

€ 1150,00 p.m. inclusief

Paterswoldseweg 288

Groningen

€ 80,00 p.m.

Laad meer resultaten
Van Cuylenburchstraat 13

(4-kamerappartement), Zwolle

€ 1160,00 p.m. exclusief

83 m² , 4 kamers

- BUITENKANS! -  Per 1 januari komt dit ruime 4-kamerappartement beschikbaar. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex welke gelegen is aan de Van Cuylenburchstraat. Het appartement is gelegen aan de rand van de geliefde wijk Assendorp met prachtig uitzicht over 'Park de Wezenlanden'.  INDELING Begane grond:  Eigen berging van 6,5 m2 inclusief stellingkasten. De berging is via buiten bereikbaar maar ook via de entree.  Via het trappenhuis bereikt u de derde verdieping.  Appartement:  U komt binnen in een ruime hal waar zowel woonkamer als keuken aan grenzen. Er wordt een spliksplinter nieuwe keuken geplaatst. Hiervan vindt u een sfeerimpressie tussen de foto's. De keuken is van alle luxe voorzien zoals kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combi-oven. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine. Een van beide balkons is bereikbaar via de keuken, gelegen op het oosten.  De doorzonwoonkamer is erg licht door de grote aanwezige raampartijen. Via de woonkamer bereikt u het ruime balkon, gelegen op het westen. Vanaf dit balkon heeft u prachtig (groen) uitzicht over het Wezenlandenpark.  Vanuit de woonkamer begeeft u zich naar de tweede hal. Aan deze hal grenzen alle drie de slaapkamers, badkamer en het separaat toilet. Een van de slaapkamers beschikt over een praktische inbouwkast.  Achter het complex is een parkeerterrein waar een auto geparkeerd mag worden.  HUURPRIJS Kale huurprijs € 1160,00 Servicekosten € 40,00 Totaal € 1200,00 *Gas, water en elektra neemt huurder zelf op naam INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  Hierbij wordt een salaris volledig meegenomen en een eventueel tweede inkomen voor de helft.  BETALING: De  waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan twee maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 288

(18), Groningen

€ 650,53 p.m. inclusief

30 m² , 1 kamer

Per 1 december 2020 hebben we een studio beschikbaar aan de Paterswoldseweg 288 in Groningen. De studio is gevestigd in een voormalig verzorgingstehuis genaamd de NEBO-Flat.  INDELING De studio heeft een keuken met 2 pits kookplaat, koelkast (inclusief klein vriesvak), een eigen balkon en een badkamer douche, toilet & wastafel. Het complex waarin de studio zich bevindt, beschikt over verschillende gemeenschappelijke faciliteiten. Zo zijn er verschillende wasruimtes met wasmachines en drogers en zijn er gemeenschappelijke buitenruimtes. Tevens beschikt de studio over een eigen afgesloten fietsenberging, welke in de kelder van het complex te vinden is. HUURPRIJS De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huur €520,53 Voorschot servicekosten €130,00 totaal €650,53  INKOMENSEIS  Voor deze studio hanteren wij een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  HUURTOESLAG Het is mogelijk huurtoeslag aan te vragen voor deze studio. Het is geheel afhankelijk van je eigen situatie of je in aanmerking komt voor huurtoeslag. Hiervoor verwijzen we je door naar de website van de Belastingdienst.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je een bezichtiging inplannen? Reageer dan via onze website door je GRATIS in te schrijven. Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl   

Oudestraat 138

(3), Kampen

€ 825,00 p.m. exclusief

60 m² , 2 kamers

Per 1 januari hebben we zeer, nette 2 kamer appartement beschikbaar aan de Oudestraat in het centrum van Kampen. De Oudestraat is één van bekende winkelstraten en er is dan ook veel op loopafstand te vinden. O.a. diverse winkels, horecagelegenheden, supermarkten en de stadsbrug.  Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Bij binnenkomst tref je rechts de slaapkamer, de kamer bevindt zich aan de achterzijde van het pand.  Vervolgens tref je het separaat toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douchecabine en een wasmachineaansluiting. Aan de voorzijde van het pand tref je de zeer, ruime woonkamer (44 m2!!) met open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat en een afzuigkap. De woning wordt opgeleverd met een vloer, die op de foto's te zien is.  Verder beschikt het complex over een dakterras dat gedeeld wordt de medebewoners.    HUURPRIJS: Huurprijs € 810,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 920,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oudestraat 188C

(2-kamerappartement), Kampen

€ 800,00 p.m. exclusief

61 m² , 2 kamers

Per direct komt dit renoveerde 2-kamerappartement in het centrum van Kampen beschikbaar. Het appartement bevindt zich midden in de populaire winkelstraat, de Oudestraat. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het pand, met uitzicht over de winkelstraat.   Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken welke van alle luxe is voorzien zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. De slaapkamer beschikt over een badkamer ensuite. .  HUURPRIJS Kale huur € 800,00 Servicekosten € 30,00 Totaal € 835,00 *Gas, water en elektra dient huurder zelf op naam te nemen INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Kamp 40 90

(2-kamerappartement ), Lelystad

€ 730,00 p.m. inclusief

45 m² , 2 kamers

Per 1 januari 2021 is dit 2-kamerappartement beschikbaar in de Boswijk in Lelystad. Het in 2018 gerenoveerde, wooncomplex bevindt zich direct naast het winkelcentrum waar onder andere een supermarkt, slagerij en kwalitaria zijn gevestigd.  INDELING: De woning beschikt over een woonkamer met open keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, gasfornuis en koelkast. De slaapkamer en badkamer grenzen hieraan. De badkamer is voorzien van wastafel, douchebak, toilet en wasmachine-aansluiting.  *De foto's zijn een impressie, de indeling wijkt af van de werkelijkheid. HUURPRIJS: Huurprijs € 630,00 Voorschot servicekosten € 35,00 Voorschot water/elektra € 65,00 Totaal € 730,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Groningen en Lelystad is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 4

(Type B), Hoogeveen

€ 690,00 p.m. exclusief

43 m² , 2 kamers

Midden in het centrum van Hoogeveen worden momenteel 18 appartementen gerealiseerd. Het streven is om deze appartementen per 1 januari op te leveren. De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag van het complex. Het complex beschikt over een lift.  De type B appartementen bevinden zich op alle drie de woonlagen in het complex. De huisnummers van type B zijn: 4, 10, 20, 26, 34A.De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Het appartement beschikt over een separaat toilet. Op het dak van het complex bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huur € 690,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 810,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 6

(Type C), Hoogeveen

€ 800,00 p.m. exclusief

60 m² , 2 kamers

Midden in het centrum van Hoogeveen worden momenteel 18 appartementen gerealiseerd. Het streven is om deze appartementen per 1 januari op te leveren. De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag van het complex. Het complex beschikt over een lift.  De type C appartementen bevinden zich op de 2e en 3e woonlaag in het complex. De huisnummers van type C zijn: 6, 22. De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Op het dak van het complex bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huur € 800,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 920,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Kerkstraat 17B

(2-kamerappartement), Zwolle

€ 716,00 p.m. inclusief

33 m² , 2 kamers

- WEGENS VELE REACTIES REAGEREN NIET MEER MOGELIJK -  Per 1 januari 2021 is dit appartement, midden in de historische binnenstad van Zwolle te huur. Het appartement is gelegen aan de Kerkstraat. Het beschikt over een woongedeelte met open keuken voorzien van kookplaat, afuigkap, vaatwasser en koel-vries combinatie. De badkamer is voorzien was douche-cabine, wasbak en toilet. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer. Tot slot is er een balkon aanwezig.   HUURPRIJS:  Huurprijs €596,00 G/W/E €80,00 Servicekosten €40,00 Totaal €716,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 12

(Type E), Hoogeveen

€ 775,00 p.m. exclusief

54 m² , 2 kamers

Midden in het centrum van Hoogeveen worden momenteel 18 appartementen gerealiseerd. Het streven is om deze appartementenper 1 januari op te leveren. De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag van het complex. Het complex beschikt over een lift.  De type E appartementen bevinden zich op de 2e en 3e woonlaag in het complex. De huisnummers van type E zijn: 12, 16, 28, 32. De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Het appartement beschikt over een separaat toilet. Op het dak van het complex bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huur € 775,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 895,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oude Vismarkt 21C

(2-kamerappartement), Zwolle

€ 1075,00 p.m. exclusief

62 m² , 2 kamers

Per 1 januari komt dit moderne appartement te huur aan de Oude Vismarkt. De Oude Vismarkt is een gezellige winkelstraat, parallel gelegen aan de Diezerstraat. Deze eigentijdse straat is voorzien van een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven. Ook supermarkten, de bioscoop en het station zijn op loopafstand van deze appartementen. De entree bevindt zich op de begane grond, hier is ook plek om een fiets te stallen. Het appartement is te bereiken via zowel trap of lift. De woonkamer met luxe, open keuken heeft een oppervlakte van bijna 43 m2. Aan de voorzijde is een frans balkon aanwezig met prachtig uitzicht. Aan de achterzijde van de woning komt u in de slaapkamer. De badkamer heeft een douchehoek en wastafel. Er is een separaat toilet en een wasruimte aanwezig. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. HUURPRIJS: Huurprijs    Kale huurprijs € 1075,00 Voorschot servicekosten € 41,00 Voorschot water € 15,00 Totaal € 1131,00  *Elektra dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Dijkstraat 35

Groningen

€ 1150,00 p.m. inclusief

61 m² , 2 kamers

Vanaf 1 januari 2021 komt deze volledig gemeubileerde sfeervolle woonruimte voor bepaalde tijd beschikbaar! De woning bevindt zich in de sfeervolle Oosterparkwijk (op slechts vijf minuten fietsen van het station en de binnenstad van Groningen) en is van alle gemakken voorzien: stoffering, meubilering, internet, alles is aanwezig! De woonruimte komt beschikbaar voor een bepaalde periode van 1 januari 2021 tot en met 31 maart 2021 en kan alleen voor deze volledige periode worden gehuurd.  INDELING: Entree via de hal, woonkamer met open keuken (voorzien van luxe inbouwapparatuur) en toegang tot eigen tuin, badkamer met douche en wastafel,  apart toilet, op de verdieping bevindt zich de sfeervolle slaapkamer.  HUURPRIJS: De huurprijs van de woning is €1.150,00 per maand inclusief gas/water/elektra en servicekosten.   WAARBORGSOM: De waarborgsom voor het huren van deze woning staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS: Voor het huren van deze woning hanteren wij een inkomenseis van 2,5 de totale huur aan bruto inkomen. HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningnen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  INTERESSE:  Heb je interesse in deze woonruimte? Reageer dan nu via onze website! Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of e-mail naar groningen@huisvanverhuur.nl    

Paterswoldseweg 288

Groningen

€ 80,00 p.m.

Op zoek naar een eigen parkeerplaats op kleine afstand van het centrum?    Per direct zijn er enkele plaatsen beschikbaar op het parkeerterrein aan de Paterswoldseweg 288 in Groningen op het terrein van de NEBO-Flat. Bij meerdere reacties krijgen onze eigen huurders uit de wijk voorrang. BETALING: Voor €80,00 per maand kunt u onbeperkt én 24 uur per dag gebruik maken van een parkeerplaats op deze toplocatie in de stad Groningen. INTERESSE: Heeft u interesse in het huren van deze parkeerplaats? Reageer dan via onze website of neem contact op met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor vragen.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Assiesplein 1B

(2 kamer appartement), Zwolle

€ 855,00 p.m. inclusief

50 m² , 2 kamers

OMSCHRIJVING  1 januari komt dit appartement midden in het historische centrum van Zwolle beschikbaar. Het appartement is gelegen aan het Assiesplein op de 2e verdieping. Het beschikt over een woongedeelte met open keuken welke van alle luxe is voorzien. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met inbouwkast. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de badkamer, welke is voorzien van een toilet, douchecabine en wastafel. Het is mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen op de woning.    HUURPRIJS:  Huurprijs € 735,00 Servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E € 80,00 Totaal € 855,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Jonkheer de Jongestraat 2

(Type A), Hoogeveen

€ 730,00 p.m. exclusief

49 m² , 2 kamers

Midden in het centrum van Hoogeveen worden momenteel 18 appartementen gerealiseerd. Het streven is om deze appartementen per 1 januari op te leveren. De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag van het complex. Het complex beschikt over een lift.  De type A appartementen bevinden zich op alle drie de woonlagen in het complex. De huisnummers van type A zijn: 2, 14, 18, 30, 34. De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Het appartement beschikt over een separaat toilet. Op het dak van het complex bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huur € 730,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 850,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Torenstraat 5

Kampen

€ 735,00 p.m. exclusief

52 m² , 2 kamers

Per direct hebben we vier prachtige, gerenoveerde, appartementen beschikbaar midden in het centrum van Kampen. Gelegen aan één van de oudste winkelstraten, op loopafstand zijn er  diverse winkels, boetiekjes, horecagelegenheden en de prachtige Stadsbrug te vinden.  De woning beschikt over een woonkamer op de begane grond, waar verder ook de slaapkamer, badkamer en een wasmachineaansluiting te vinden is.  De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en een toilet. Via de woonkamer kun je met trap naar de tweede etage waar de keuken en een toegang tot eigen terras te vinden is. Voor de keuken bevindt zich een ruimte dat zich goed leent voor een eetkamer. Daar is een kleine opstap te vinden dat leidt naar de keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning wordt met een vloer en gestucte wanden opgeleverd.  HUURPRIJS: Huurprijs € 735,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 845,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oudestraat 144

(2), Kampen

€ 870,00 p.m. exclusief

64 m² , 3 kamers

Per direct hebben we vier prachtige, gerenoveerde, appartementen beschikbaar midden in het centrum van Kampen. Gelegen aan één van de oudste winkelstraten, op loopafstand zijn er  diverse winkels, boetiekjes, horecagelegenheden en de prachtige Stadsbrug te vinden.  Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning tref je de ruime woonkeuken (28 m2) aan met prachtige schuine daken waar mooi grote ramen zijn geplaast wat zorgt voor veel lichtinval. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Verder beschikt de woning over een woonkamer waar een mooi uitzicht te vinden is op het Oude Raadhuis. De woning beschikt over 1 slaapkamer en een badkamer. In de badkamer is er een douchecabine, wastafel, toilet en een wasmachineaansluiting te vinden. De woning wordt opgeleverd met een vloer en gestucte wanden.   HUURPRIJS: Huurprijs € 870,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 980,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Nieuwstraat 22

(K), Deventer

€ 720,00 p.m. exclusief

36 m² , 2 kamers

Per 1 februarie hebben we een zeer, nette 2 kamer appartement beschikbaar in het centrum van Deventer. Gelegen aan de Nieuwstraat, waar op loopafstand diverse winkels, horecagelegenheden en de bibliotheek te vinden zijn.  Het is een prachtig monumentaal pand, zowel buiten als binnen. Het is iets meer dan een jaar geleden in zijn geheel opgeknapt en opgeleverd.  Op de begane grond heeft zich een authenthiek thais, Mekong, restaurant zich gevestigd.  Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping aan de achterzijde van het pand.  Bij binnenkomst tref je links de deur naar de badkamer, o.a. voorzien van een douchecabine, wastafel, zwevend toilet en een wasmachineaansluiting.  Wanneer je een stukje verder doorloopt, wandel je de woonkamer met open keuken in.  De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en een koel-vriescombinatie.  Vanuit de woonkamer kijk je uit op de tuin van het complex, dat gedeeld wordt met medebewoners en het restaurant.  Vervolgens tref je een trap naar boven, daar bevindt zich de slaapkamer.  De woning wordt opgeleverd met een vloer (zie foto's).  HUURPRIJS: Huurprijs € 720,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 820,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Vechtstraat 43

(a), Zwolle

€ 700,00 p.m. exclusief

41 m² , 2 kamers

Per 1 januari hebben we net 2 kamer appartement beschikbaar aan de Vechtstraat in de Diezerpoort, de wijk is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  Het appartement bevindt zich op de begane grond. Bij binnenkomst tref je de deur naar de badkamer, die is voorzien van een douchecabine, wastafel en een toilet. Vervolgens tref je de deur naar de slaapkamer. De woonkamer heeft een open keuken en beschikt over een koel-vriescombinatie, afzuigkap en een kookplaat. Verder is er toegang tot een kleine binnenplaats vanuit het appartement. Er is ook een zeer ruim dakterras wat gedeeld wordt met de medebewoners. Tot jullie beschikking staat er een wasmachine en droger dat gedeeld wordt met de medebewoners.    HUURPRIJS: Huurprijs € 700,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 810,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Hofstraat 21G

(79m2! ), Kampen

€ 910,00 p.m. exclusief

79 m² , 3 kamers

- Under construction! -  Binnenkort komen er vier gerenoveerde appartementen, en een studio beschikbaar in het gezellige Kampen. De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  Let op; de plattegrond kan afwijken van de werkelijkheid.  Het appartement is gelegen op zowel de tweede- en derde verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning in de hal tref je een berging aan. Vervolgens bevind je je in de woonkamer met open keuken welke uitzicht hebben op de Oudestraat. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich de badkamer en ruime slaapkamer (33m2). De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en toilet.  De woning wordt opgeleverd met vloerbedekking en gestucte wanden. Er kan gebruik worden gemaakt van het gezamenlijke dakterras.  HUURPRIJS: Huurprijs € 910,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 1020,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Gorechtkade 14

(18), Groningen

€ 791,93 p.m. inclusief

51 m² , 1 kamer

Per 1 december 2020 komt dit ruime appartement beschikbaar aan de Gorechtkade 14 in Groningen. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een voormalig kantoorgebouw dat in 1950 is gebouwd. Het appartement is 51 vierkante meter.  INDELING Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder is er één gemeenschappelijk balkon én is er een gemeenschappelijke fietsenberging achter het complex gelegen.  HUURPRIJS De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd: Kale huur €615,00 Voorschot servicekosten €150,00 Afschrijving roerende zaken €26,93 Totaal €791,93 INKOMENSEIS Voor het huren van dit appartement hanteren wij een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in dit appartement en wil je een bezichtiging plannen? Reageer dan via onze website door je GRATIS in te schrijven. Indien je vragne hebt kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl  De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement in hetzelfde complex!! 

Peizerweg 132

Groningen

€ 470,00 p.m.

12 m² , 1 kamer

Welcome to The Village Groningen, International Student Complex with in total 216 furnised rooms! Are you studying in Groningen and are you searching for a room? Look no further! Here at The Village we have available rooms from the 1st of every month. Want to live together with your friends? That’s also possible here. ROOM: All the rooms are fully furnished with a bed including mattress, pillows, duvet and bed linen, a table with two chairs, fridge with a freezer compartment and kitchen utility is present! We have 3 different types or rooms:      Basic room á €470,-         - 11 square meters         - Ground floor, first floor or second floor     Standard room á €485,-         - 12 square meters         - First or second floor     Premium room á €500,-         - 12 square meters         - Ground floor         - Included a terrace COMPLEX: Each floor shares the kitchens, toilets and showers. Laundry machines and tumble dryers (€) are present in the complex. You can also use the gym that is right next door 24 hours a day, 7 days a week! There’s a restaurant (€) where you can meet new people and in the lobby we also have a PlayStation, Ping-Pong table, Airhocky table, big flat screen and so many more thing to discover! RESERVATION: The minimum stay in The Village is one month and the maximum stay is one year! Are you excited and do you want to become a part of The Village? Contact us at thevillage@huisvanverhuur.nl to book a room! More information: www.thevillagegroningen.nl.  DUTCH TRANSLATION Welkom bij The Village, Internationaal Studenten Complex met in totaal 216 gemeubileerde kamers!   Ben jij een internationale student in Groningen en op zoek naar een kamer? Zoek dan niet verder! Bij The Village hebben wij elke eerste van de maand nieuwe beschikbare kamers. Wil je graag samenwonen met je vrienden? Dat kan ook bij ons!    KAMERS: Alle kamers zijn volledig gemeubileerd met een bed inclusief matras, kussens, dekentje en bedlinnen, een tafel met 2 stoelen, koelkast met vriesvak en servies en bestek is aanwezig! Wij hebben 3 verschillende kamertypes:                    Basic kamer á €470,-                                     - 11 vierkante meters                                     - Begane grond, eerste verdieping of tweede verdieping                   Standard kamer á €485,-                                     - 12 vierkante meters                                     - Eerste of tweede verdieping                   Premium kamer á €500,-                                     - 12 vierkante meters                                     - Begane grond                                     - Inclusief een terras    COMPLEX: Elke verdieping deelt de keukens, toiletten en douches. Wasmachines en wasdrogers (€) zijn aanwezig in het complex. Je kunt ook gebruik maken van de sportschool die zich naast het complex bevindt 24 uur per dag, 7 dagen in de week! Er is een restaurant (€) waar je nieuwe mensen kan ontmoeten en in de lobby hebben we ook aan PlayStation, Ping-Pong tafel, Airhocky tafel, een grote flat screen TV en nog zo veel meer te ontdekken!    RESERVERING: Het minimum verblijf in The Village is een maand en het maximale verblijf is een jaar! Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag deel uitmaken van The Village? Neem dan contact met ons op via thevillage@huisvanverhuur.nl om een kamer te boeken. Meer informatie: www.thevillagegroningen.nl   

Paterswoldseweg 267-51

Groningen

€ 629,11 p.m. inclusief

30 m² , 1 kamer

Per direct hebben we een studio beschikbaar aan de Paterswoldseweg 267 in Groningen. De studio is gevestigd in een voormalig verzorgingstehuis genaamd Menno Lutter. Het Overwinningsplein bevindt zich tegenover het complex, hier zijn verschillende voorzieningen te vinden.  INDELING De studio heeft een keuken met kookplaat, koelkast (inclusief klein vriesvak) en een badkamer met douche, toilet & wastafel. De studio heeft een logische indeling, waardoor je wonen en slapen gemakkelijk van elkaar kunt scheiden. Het complex waarin de studio zich bevindt, beschikt over verschillende gemeenschappelijke faciliteiten. Zo zijn er verschillende wasruimtes met wasmachines en drogers, zijn er verschillende buitenruimtes en is er op de bovenste verdieping van het complex een fijne fitnessruimte waar je als bewoners onbeperkt gebruik van maken mag! HUURPRIJS De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huur  €504,11 Voorschot servicekosten €125,00 Totaal €629,11 INKOMENSEIS  Voor deze studio hanteren wij een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  HUURTOESLAG Het is mogelijk huurtoeslag aan te vragen voor deze studio. Het is geheel afhankelijk van je eigen situatie of je in aanmerking komt voor huurtoeslag. Hiervoor verwijzen we je door naar de website van de Belastingdienst.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je een bezichtiging inplannen? Reageer dan via onze website door je GRATIS in te schrijven. Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl   

Jonkheer de Jongestraat 8

(Type D), Hoogeveen

€ 720,00 p.m. exclusief

50 m² , 2 kamers

Midden in het centrum van Hoogeveen worden momenteel 18 appartementen gerealiseerd. Het streven is om deze appartementen per 1 januari op te leveren. De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag van het complex. Het complex beschikt over een lift.  De type D appartementen bevinden zich op de 2e en 3e woonlaag in het complex. De huisnummers van type D zijn: 8, 24. De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie. Op het dak van het complex bevindt zich een groot gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS HUISNUMMER 8 Kale huur € 720,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 840,00 - ONDER OPTIE - HUURPRIJS HUISNUMMER 24 Kale huur € 720,00 Servicekosten € 40,00 Gas, water en elektra € 80,00 Totaal  € 840,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Wolweverstraat 20

(Centrum!), Zwolle

€ 900,00 p.m. exclusief

52 m² , 2 kamers

Sfeervol, gerenoveerd 2-kamerappartement te huur in de binnenstad van Zwolle. De Wolweverstraat is een rustig gelegen straat in de het bruisende centrum. Alle faciliteiten, zoals winkels, horeca en leuke terrassen zijn op loopafstand.  INDELING  Via de voordeur op de begane grond betreedt u de hal van de woning. De hal is ruim genoeg, om indien gewenst, een fiets te stallen. Aan de hal grenst de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De woning is in 2006 volledig gerenoveerd, maar de karateristieke elementen zijn behouden gebleven. Zo zijn er hoge plafonds (ca 4m!) en grote raampartijen waardoor de woning ruim en licht oogt. De slaapkamer is voorzien van een grote, vaste kastenwand. In de badkamer bevinden zich een douchehoek, wastafel, zwevend toilet en wasmachineaansluiting.  HUURPRIJS:  Huurprijs  €900,00 Servicekosten €30,00 Totaal €930,00 *Gas, water en elektra neemt huurder zelf op naam. BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze woningen, dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2020. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy