Filters

Woonruimtes - 25 resultaten

Veemarkt 15

(3 kamerappartement), Zwolle

€ 1250,00 p.m. exclusief

Jonkheer de Jongestraat 12

Hoogeveen

€ 820,00 p.m.

Turfsingel 29A

(Studio), Groningen

€ 880,00 p.m. inclusief

Kerkplein 12B

(2-kamer appartement), Meppel

€ 980,00 p.m.

Eendrachtskade 13-6

(Appartement), Groningen

€ 860,00 p.m. inclusief

Emmastraat 68

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 1125,00 p.m. exclusief

Verhuurd

Heinsiusstraat 123

(Studio), Groningen

€ 820,00 p.m. inclusief

Heinsiusstraat 119

(Studio), Groningen

€ 760,00 p.m. inclusief

Optie

Oosterlaan 7C

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 650,00 p.m. exclusief

Paterswoldseweg 267-25

(Studio), Groningen

€ 715,00 p.m. inclusief

Meeuwenplein 4

Kampen

€ 1200,00 p.m. exclusief

Hoofdstraat 94

(Gerenoveerd appartement!), Meppel

€ 1300,00 p.m. exclusief

Laad meer resultaten
Veemarkt 15

(3 kamerappartement), Zwolle

€ 1250,00 p.m. exclusief

71 m² , 3 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, is het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de begane grond en beschikt over twee slaapkamers. Er is een eigen voortuin aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 71 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs Huurprijs € 1250,00 Servicekosten € 40,00 Voorschot warmtelevering € 120,00 Parkeerplaats € 65,00 Totaal € 1475,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen.  Huis van Verhuur: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideaale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 12

Hoogeveen

€ 820,00 p.m.

51 m² , 2 kamers

Per 1 juli hebben wij een zeer net 2 kamer appartement beschikbaar in het centrum van Hoogeveen. Wonen aan dé bekende winkelstraat die Hoogeveen te bieden heeft, de Hoofdstraat. Op loopafstrand zijn er diverse eetgelegenheden, winkels en terrasjes te vinden. Voor ieder wat wils! Het complex bestaat uit 3 verdiepingen en beschikt over een lift. Er bevindt zich op de begane grond een gezamenlijke berging waar de bewoners de fietsen kunnen stallen. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Bij binnenkomst van de woning treft u de hal aan met rechts het toilet. Via de deur treedt u de open keuken binnen met in het verlengde daarvan de woonkamer. De keuken dat voorzien is van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning beschikt over een slaapkamer en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel. Tevens is er een aparte ruimte met een wasmachine-aansluiting. Op de bovenste verdieping is een groot, gezamenlijk dakterras.   HUURPRIJS Kale huur € 820,00 Servicekosten € 50,00 Gas, water en elektra € 100,00 Totaal  € 970,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Turfsingel 29A

(Studio), Groningen

€ 880,00 p.m. inclusief

27 m²

In dit mooie rijksmonument aan de stadsgracht van Groningen komt per 1 juli 2024 deze studio beschikbaar. De studio is gelegen op 5 minuten loopafstand van het centrum (Grote Markt), winkels, sport- en uitgaansgelegenheden. Ook het UMCG bevindt zich op 5 minuten loopafstand.   INDELING: De studio is gelegen op de begane grond van het pand. Middels de gemeenschappelijke hal kom je in de studio. De studio beschik tover een eigen keuken met losstaande kookplaat. De eigen badkamer beschikt over een douche en toilet. De wasmachine en droger worden gedeeld met vier anderen en bevindt zich in de gemeenschappelijke hal.   *De foto’s geven een impressie van de studio weer HUURPRIJS: De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €780,00 Voorschot servicekosten/GWE €100,00 Totaal per maand te voldoen €880,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten en GWE) aan bruto-inkomen.  INTERESSE?: Heb je interesse en wil je graag een bezichtiging inplannen? Dan kun je reageren op de woning door je gratis in te schrijven op onze website. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte. 

Kerkplein 12B

(2-kamer appartement), Meppel

€ 980,00 p.m.

50 m² , 2 kamers

Op zoek naar een karakteristiek appartement in het centrum van Meppel? Dan is dit iets voor jou. Per direct hebben wij een ruim appartement beschikbaar aan het Kerkplein in Meppel. Omgeven door leuke terrassen en de vele winkels is het centrum van Meppel de ideale locatie om sfeervol te wonen. Je komt binnen in een ruime hal. Rechts betreedt je de woonkamer, links bevindt zich een separaat toilet. Wanneer je binnenkomt in de woonkamer kom je in een mooi gedeelte dat als eetkamer gebruikt kan worden, waar zich tevens de open keuken bevindt. De keuken is voorzien van kookplaat, koel-vriescombinatie en een afzuigkap. Wanneer je iets verder doorloopt kom je in de ruime woonkamer terecht. Rechts van de keuken betreedt je de slaapkamer. Via een klein trappetje tref je de badkamer, die aan de slaapkamer grenst. Hier bevindt zich een wastafel en douchecabine.  HUURPRIJS Huurprijs € 980,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E  € 150,00 Totaal € 1180,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de hale huur aan bruto inkomen. BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Ben je geïnteresseerd en wil je een bezichtiging plannen voor dit appartement, dan kun je direct reageren door je GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Eendrachtskade 13-6

(Appartement), Groningen

€ 860,00 p.m. inclusief

33 m²

Wonen in dit karakteristieke pand? Per 1 juli 2024 komt dit appartement aan de Eendrachtskade in Groningen beschikbaar. Het pand is gelegen naast Westerhaven in de Schildersbuurt. Hierdoor zijn supermarkten en horecagelegenheden om de hoek gelegen.   INDELING: Het appartement bevindt zich op de begane grond van het complex. Bij binnenkomst in het appartement kom je in de woonkamer met open keuken voorzien van een 4-pits elektrische inbouwkookplaat en afzuigkap. Het appartement beschikt over één slaapkamer van ongeveer 6 m2. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Verder beschikt het pand over een gemeenschappelijke afgesloten fietsenberging, buitenruimte en twee wasruimtes.   De woning is onlangs verduurzaamd en voorzien van een airco. De foto’s zijn van voor de verduurzaming. HUURPRIJS: De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €700,00 Voorschot servicekosten/GWE €160,00 Totaal per maand te voldoen €860,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen. De waarborgsom voor het huren van dit appartement staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten en GWE) aan bruto-inkomen.  INTERESSE?: Heb je interesse en wil je graag een bezichtiging inplannen? Dan kun je reageren op de woning door je gratis in te schrijven op onze website. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte.   

Emmastraat 68

(2 kamerappartement), Zwolle

€ 1125,00 p.m. exclusief

63 m² , 2 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, is het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een slaapkamer. Er is een ruim terras aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 63 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs    Huurprijs € 1125,00 Servicekosten € 40,00 Voorschot warmtelevering € 120,00 Parkeerplaats € 65,00 Totaal € 1350,00   Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling  De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen.  

Heinsiusstraat 123

(Studio), Groningen

€ 820,00 p.m. inclusief

42 m²

Per 1 juni beschikbaar voor een huurperiode van een half jaar! De studio is gelegen in de oude technische school aan de Heinsiusstraat, tegenover station Noord in Groningen. De woning is gelegen op de bovenste verdieping van het pand waardoor de Martinitoren, bij goed weer, te zien is. Daarbij is het Noorderplantsoen op loopafstand. Tevens is de binnenstad en verschillende winkels allemaal op fietsafstand bereikbaar. INDELING: De studio beschikt over een open keuken met inbouw koel/vriescombinatie, 4 pits elektrische kookplaat en vaatwasmachine. Verder is er een privé badkamer te vinden in de studio met wastafel, douche en toilet. Tevens In de studio voorzien een wasmachine aansluiting. Verder beschikt het complex over een afgesloten fietsenruimte. HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €630,00 Voorschot servicekosten/GWE €190,00 Totaal per maand te voldoen €820,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.   INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je deze studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze studio kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Heinsiusstraat 119

(Studio), Groningen

€ 760,00 p.m. inclusief

30 m²

Per 1 juli 2024 beschikbaar voor een huurperiode van zes maanden met een mogelijkheid op verlenging! De studio is gelegen in de oude technische school aan de Heinsiusstraat, tegenover station Noord in Groningen. De woning is gelegen op bovenste verdieping van het pand. Daarbij is het Noorderplantsoen op loopafstand. Tevens is de binnenstad en verschillende winkels allemaal op fietsafstand bereikbaar. INDELING: De studio beschikt over een open keuken met inbouw koel/vriescombinatie, 4 pits elektrische kookplaat en vaatwasmachine. Verder is er een privé badkamer te vinden in de studio met wastafel, douche en toilet. Tevens is in de studio een wasmachine aansluiting aanwezig Verder beschikt het complex over een gemeenschappelijke buitenruimte en een afgesloten fietsenruimte. HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €575,00 Voorschot servicekosten/GWE €185,00 Totaal per maand te voldoen €760,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.   INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je deze studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze studio kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Oosterlaan 7C

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 650,00 p.m. exclusief

33 m² , 2 kamers

Medio juni is dit leuke appartement in Zwolle te huur! Tegenover het Centraal Station, enkele minuten lopen van de centrum en ook de scholen Deltion College en Windesheim zijn te makkelijk te bereiken.  Dit appartement beschikt over een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap. Er is een aparte slaapkamer waar zich ook de douchecabine en wastafel bevindt. Verder beschikt de woning over een separaat toilet.  Er is een gemeenschappelijke wasruimte, waar gebruikt kan worden gemaakt van de wasmachine en droger.  Aan de achterzijde van het pand, bevindt zich een fietsenstalling.  HUURPRIJS Huurprijs € 650,00 Servicekosten € 30,00 Voorschot G/W/E € 80,00 Totaal € 760,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Paterswoldseweg 267-25

(Studio), Groningen

€ 715,00 p.m. inclusief

30 m²

Per 1 juli 2024 komt deze nette studio in het Menno Lutter complex beschikbaar. Het complex is gelegen tegenover het Overwinningsplein in Groningen, waardoor verscheidende winkels op loopafstand zijn. De bruisende Grote Markt bevindt zich op ongeveer 10 minuten fietsen.   INDELING: Via de centrale ingang en hal bevindt de studio zicht op de eerste verdieping van het complex. Het woon- en slaapgedeelte van de studio wordt afgescheiden door een muur. Aan de rechter kant is het woongedeelte gelegen met open keuken voorzien van een losstaande koelkast en 2-pits elektrische kookplaat. Aan de linker kant is het slaapgedeelte geleden met aangrenzend de badkamer met aparte douche, wastafel en toilet.   Het Menno Lutter complex beschikt verder over een gemeenschappelijke afgesloten buitenruimten. Tevens is er een gemeenschappelijk wasruimte met drogers en wasmachines aanwezig en bevindt zich in het complex een gemeenschappelijke fitnessruimte.   HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €545,00 Voorschot servicekosten/GWE €170,00 Totaal per maand te voldoen €715,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze woning en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over dit appartement kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte

Meeuwenplein 4

Kampen

€ 1200,00 p.m. exclusief

91 m² , 4 kamers

Per 1 augustus komt deze gerenoveerde stadsboerderij beschikbaar. De boerderij is opgesplitst in 4 wooneenheden.  De woning is gelegen aan het gezellige Meeuwenplein in het bruisende centrum van Kampen.  De woning is gelegen aan voorzijde van het pand. Via de entree betreedt u lichte woonkamer, voorzien van een gezellige schouw. Een aantal oude elementen zijn bewaard gebleven, zoals de hoge plafonds en openslaande deuren naar de voormalige bedstee.  Via de hal komt u in de ruime keuken, deze is van alle moderne, inbouwapparatuur voorzien.  Op de begane grond vindt u verder het toilet, cv- en washok, meterkast en een provisieruimte.  Middels de vaste trap komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Deze is voorzien van een dubbele wastafel, douche, designradiator en tweede toilet. Achter de stadsboerderij bevindt zich een externe berging waar met gemak twee fietsen gestald kunnen worden. Naast de woning bevindt zich een eigen parkeerplaats welke tevens als buitenruimte gebruikt kan worden.  HUURPRIJS Conform onze voorwaarden dient bij het tekenen van de huurovereenkomst de maandhuur en de waarborgsom vooruit te worden betaald, de waarborgsom staat gelijk aan 1 maand huur. De huurprijs van de woning is €1200,00 exlusief gas/water en elektra.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hoofdstraat 94

(Gerenoveerd appartement!), Meppel

€ 1300,00 p.m. exclusief

m² , 4 kamers

Na een renovatie komt dit ruime appartement beschikbaar aan de Hoofdstraat in Meppel. Het appartement bevindt zich op de begane grond, in een prachtig hoekpand. Het appartement beschikt over een zeer ruime en licht woonkamer, met hoge plafonds. Er is een open keuken aanwezig die is voorzien van alle hedendaagse luxe: een inductieplaat, luxe wasemkap, (combi)oven, vaatwasser en wasbak. De woning beschikt over twee slaapkamers (ruim 6,5 en 12,8 m2). Er is daarnaast een ruime badkamer aanwezig met douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. In de hal is een separaat toilet aanwezig. Aan de achterzijde van de woning is via de slaapkamer en via de buitenzijde een eigen fietsenberging te betreden.  * Let op, plattegrond kan afwijken van de werkelijkheid. De foto's zijn gemaakt ten tijde van de renovatie.  HUURPRIJS Kale huurprijs € 1000,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Gas, water en elektra Zelf op naam Totaal € 1350,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur  aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland en is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Eendrachtskade 13-22

(Studio), Groningen

€ 830,00 p.m. inclusief

28 m²

Per 1 juli 2024 komt deze studio in het karakteristieke pand aan de Eendrachtskade 13 beschikbaar. Het pand is gelegen naast Westerhaven in de Schildersbuurt. Hierdoor zijn supermarkten en horecagelegenheden om de hoek gelegen.   INDELING: De studio bevindt zich op de bovenste verdieping van het complex. In de studio bevindt zich een keuken voorzien van een 4-pits elektrische inbouwkookplaat en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Verder beschikt het pand over een gemeenschappelijke wasruimtes en een afgesloten fietsenberging en buitenruimte. HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €680,00 Voorschot servicekosten/GWE €150,00 Totaal per maand te voldoen €830,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen. De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.  INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten en GWE) aan bruto-inkomen.  INTERESSE?: Heb je interesse en wil je graag een bezichtiging inplannen? Dan kun je reageren op de woning door je gratis in te schrijven op onze website. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte.   

Heinsiusstraat 49

(Studio), Groningen

€ 860,00 p.m. inclusief

45 m²

Per 1 juni beschikbaar voor een huurperiode van een half jaar! De studio is gelegen in de oude technische school aan de Heinsiusstraat, tegenover station Noord in Groningen. De woning is gelegen op de in het souterrain van het pand. Daarbij is het Noorderplantsoen op loopafstand. Tevens is de binnenstad en verschillende winkels allemaal op fietsafstand bereikbaar. INDELING: De studio beschikt over een open keuken met inbouw koel/vriescombinatie, 4 pits elektrische kookplaat en vaatwasmachine. Verder is er een privé badkamer te vinden in de studio met wastafel, douche en toilet. Tevens In de studio voorzien een wasmachine aansluiting. Verder beschikt het complex over een afgesloten fietsenruimte. HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €660,00 Voorschot servicekosten/GWE €200,00 Totaal per maand te voldoen €860,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.   INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je deze studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze studio kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 8

Hoogeveen

€ 790,00 p.m. exclusief

50 m² , 2 kamers

Per 1 juli hebben we zeer nette 2 kamer appartement beschikbaar in het centrum van Hoogeveen. Gelegen aan dé bekende winkelstraat die Hoogeveen de bieden heeft, de Hoofdstraat. Op loopafstand zijn er diverse eetgelegenheden, winkels en dergelijke te vinden. Voor ieder wat wils!  Het complex bestaat uit 3 verdiepingen, het appartement is gelegen op de tweede woonlaag. Er bevindt een gezamenlijke berging waar de bewoners de fietsen kunnen stallen. Bij binnenkomst van de woning treft u direct rechts de wasmachineaansluiting. Vervolgens is de deur rechts voor de ruime badkamer, waar een douchecabine, wastafel en toilet te vinden is. Met de deur treedt u de woonkamer met open keuken binnen, de keuken heeft o.a. een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning beschikt over 1 slaapkamer en een berging.  Op de bovenste verdieping bevindt zich een dakterras waar gezamenlijk gebruik van gemaakt mag worden met de medebewoners.  HUURPRIJS: Huurprijs € 790,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Voorschot G/W/E  € 100,00 Totaal € 940,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Rozenstraat 25

(Ruim appartement in Leeuwarden), Leeuwarden

€ 1040,00 p.m. exclusief

69 m² , 3 kamers

In deze voormalige kinderopvang zijn 10 ruime appartementen gerealiseerd. Het complex bevindt zich in de wijk de Bloemenbuurt. Het centrum van Leeuwarden, veel gezellig horeca, Hogeschool Stenden, zijn binnen enkele minuten te bereiken. Even onthaasten van alle drukte? Op 10 minuten fietsafstand ligt het Leeuwarderbos, waar u heerlijk kunt genieten van de groene natuur.    Het complex beschikt over 10 appartementen, welke allemaal een hoofdingang hebben vanaf de buitenzijde. Er is een gemeenschappelijke buitenruimte rondom het gebouw, een afsluitbare fietsenstalling en voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De appartementen zijn afgewerkt met een nette PVC-vloer, strakke muren, moderne badkamer en een keuken welke is voorzien alle mogelijke inbouwapparatuur.  Het pand is voorzien vloerverwarming en is volledig gasloos.   INDELING Je treedt binnen in een ruime hal. In de ruime woonkamer bevindt zich de open keuken, voorzien van alle luxe inbouwapparatuur. Er is een ruime slaapkamer en tussenkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met twee ruime lades en een spiegel met extra verlichting (gespiegeld t.o.v. de foto).    HUURPRIJS Maandelijkse huurprijs € 1040,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschot waterlevering € 15,00 Totaal € 1085,00 De leveringsovereenkomst voor elektra en internet dient huurder zelf op naam te nemen.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 26

Hoogeveen

€ 730,00 p.m.

41 m² , 2 kamers

Per 1 juli hebben wij een zeer net 2 kamer appartement beschikbaar in het centrum van Hoogeveen. Wonen aan dé bekende winkelstraat die Hoogeveen te bieden heeft, de Hoofdstraat. Op loopafstrand zijn er diverse eetgelegenheden, winkels en terrasjes te vinden. Voor ieder wat wils! Het complex bestaat uit 3 verdiepingen en beschikt over een lift. Er bevindt zich op de begane grond een gezamenlijke berging waar de bewoners de fietsen kunnen stallen. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping. Bij binnenkomst van de woning treft u de hal aan met direct links de wasmachine-aansluiting en daarnaast het toilet. Via de deur treedt u de open keuken binnen met in het verlengde daarvan de woonkamer. De keuken dat voorzien is van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning beschikt over een slaapkamer en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel. Op de bovenste verdieping is een groot, gezamenlijk dakterras.   HUURPRIJS Kale huur € 730,00 Servicekosten € 50,00 Gas, water en elektra € 100,00 Totaal  € 880,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

't Streekien 27B

(Studio), Zwolle

€ 710,00 p.m. exclusief

25 m² , 1 kamer

Per 1 juli is beschikbaar een keurige studio aan de gezellige Diezerkade te Zwolle. Gelegen op een paar minuten lopen van het stadscentrum van Zwolle en in de directe omgeving van vele winkels en voldoende parkeergelegenheid is beschikbaar. De studio is voorzien van een eigen keuken en badkamer. Op de eerste verdieping zijn vijf studio's gerealiseerd en op de tweede etage zijn vier studio's gesitueerd. Op de eerste verdieping bevindt zich een groot, gezamenlijk dakterras.  INDELING: De studio met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de studio over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. In het complex kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke wasmachine en droger.  HUURPRIJS:   Huurprijs    Kale huurprijs € 710,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschote gas, water, elektra  € 80,00 Totaal  € 820,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. HUURTOESLAG: Het is mogelijk om voor deze studio huurtoeslag te ontvangen, dit is geheel afhankelijk van uw eigen situatie. Kijk hiervoor op de website van de Belastingdienst. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

't Streekien 29

(Studio), Zwolle

€ 720,00 p.m. exclusief

30 m² , 1 kamer

Per 1 juli is er een nette studio beschikbaar aan 't Streekien in de wijk Diezerpoort in Zwolle.  Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort. INDELING De studio bevindt zich op de tweede verdieping aan de achterzijde met uitzicht op het dakterras. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de studio over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. In het complex kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke wasmachine. Op de eerste verdieping bevindt zich een groot, gezamenlijk dakterras.  HUURPRIJS Kale huurprijs € 720,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschote gas, water, elektra  € 80,00 Totaal  € 840,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de hale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Peizerweg 132

(Kamer), Groningen

€ 570,00 p.m. inclusief

12 m²

*International Students only* Living around the corner from Stadpark? We have multiple rooms available at Peizerweg 132 for international students from 1st of June 2024 or other startdates such as July, August or September. A supermarket is within walking distance. In addition, the Grote Markt is about 8 minutes by bike, so other stores and restaurants are all close by.    LAYOUT: The rooms can be located on the ground, first or second floor. On each floor there are 18 rooms, 2 kitchens, 8 toilets and 8 showers. The rooms are all fully furnished with IKEA furniture. Washers and dryers are located in a common area in the lobby and are shared with the other residents.    ROOM RATE: The room rates of our roomtypes are as follows: Basic Room: € 555,00 - 11 square meters - Ground, first or second floor Standard Room € 570,00 - 12 square meters - First or second floor Premium Room € 585,00 - 12 square meters - Ground floor - Terrace door *Service costs/GWE are included in the room prices. *The deposit for a room is equal to one month's room rate (depending on roomtype)   REQUIREMENTS: Only international students are allowed to apply for this room. *International ID or passport *Acceptance letter from University There is no income requirement for booking this room. THE VILLAGE: The Village Groningen is an international hotel with all the comforts of home. There are a total of 216 rooms especially for international students. Our students come from all over the world. The Village is a campus for international students and offers: A central lounge and game room (with everything you could wish for); outdoor space; an indoor gym 24/7; an outdoor soccer - volleyball court; a laundry room with smart washing machines that dose their own detergent; a study area; vending machine; coffie machine; 216 rooms, furnished and with bed linen service; super fast internet, we have 2 TB of internet and last but not least: 215 roommates from all over the world! INTEREST: Are you interested in a room and would you like to view? Then respond through our website! Registration and response is free of charge. For questions about this room or the location, please contact our office at 050-5532432 or send us an e-mail:  thevillage@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur offers transparency in housing mediation between tenant and landlord. With a large selection of rental properties such as neat rooms, beautiful apartments, fine studios and generous detached houses in prime locations in Groningen and Zwolle, Huis van Verhuur is the ideal player for renting housing.  

Jonkheer de Jongestraat 4

Hoogeveen

€ 730,00 p.m. exclusief

43 m² , 2 kamers

Per 1 juli hebben wij een zeer net 2 kamer appartement beschikbaar in het centrum van Hoogeveen. Wonen aan dé bekende winkelstraat die Hoogeveen te bieden heeft, de Hoofdstraat. Op loopafstrand zijn er diverse eetgelegenheden, winkels en terrasjes te vinden. Voor ieder wat wils! Het complex bestaat uit 3 verdiepingen en beschikt over een lift. Er bevindt zich op de begane grond een gezamenlijke berging waar de bewoners de fietsen kunnen stallen. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Bij binnenkomst van de woning treft u de hal aan met links het toilet. Via de deur treedt u de open keuken binnen met in het verlengde daarvan de woonkamer. De keuken dat voorzien is van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning beschikt over een slaapkamer en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmachine-aansluiting. Op de bovenste verdieping is een groot, gezamenlijk dakterras.   HUURPRIJS Kale huur € 730,00 Servicekosten € 50,00 Gas, water en elektra € 100,00 Totaal  € 880,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze appartementen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Grote Appelstraat 11N

(Studio), Groningen

€ 885,00 p.m. inclusief

29 m²

Per 1 juli 2024 komt deze nette studio aan de Grote Appelstraat 11 vrij. De Grote Appelstraat is gelegen in de Hortusbuurt om de hoek van het Noorderplantsoen. Vanwege de centrale ligging zijn winkels, supermarkten en horecagelegenheden allemaal op loopafstand van de woning.   INDELING De studio is gelegen op de bovenste verdieping van het complex en is bereikbaar via de gemeenschappelijke ingang. Bij binnenkomst in de studio is de keuken aan de linkerkant gelegen. De keuken beschikt over een inbouw elektrische 4-pits kookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Aan de rechterkant van de studio bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en douche.   Het pand beschikt over een gemeenschappelijke buitenruimte en gemeenschappelijke wasmachines.  BETALING De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €755,00 Voorschot servicekosten/GWE €130,00 Totaal per maand te voldoen €885,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over deze studio kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Parkweg 101C

(Studio), Groningen

€ 800,00 p.m. inclusief

22 m²

Wonen om de hoek van het Stadpark? Begin juni 2024 (begindatum in overleg) komt deze studio aan de Parkweg 101 beschikbaar. De studio is gelegen achter het station in de Rivierenbuurt in Groningen. Een supermarkt is op loopafstand bereikbaar. Daarnaast ligt de Grote markt op ongeveer 5 minuten fietsen, waardoor overige winkels en horecagelegenheden allemaal dichtbij zijn.   INDELING: Deze studio bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een eigen keuken en eigen badkamer met toilet. Tevens beschikt de studio over een klein privé balkon. De wasmachine en droger bevinden zich in een gemeenschappelijke hal en worden gedeeld met de andere bewoners.    HUURPRIJS: De huurprijs van deze studio is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €670,00 Voorschot servicekosten/GWE €130,00 Totaal per maand te voldoen €800,00 *Exclusief gemeentelijke belastingen De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur.    INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze studio is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  INTERESSE Heb je interesse in deze studio en wil je de studio graag bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website! Zowel het inschrijven als het reageren is gratis. Voor vragen over dit appartement kun je contact opnemen met ons kantoor via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio's en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Noteboomstraat 3

(Ruime studio!), Meppel

€ 785,00 p.m. exclusief

45 m² , 1 kamer

Per 1 juli is er een ruime studio beschikbaar aan de Noteboomstraat in Meppel. De woning bevindt zich in het centrum, waarbij vele winkels en horecagelegenheden om de hoek te vinden zijn.  De studio heeft een ruim leefgedeelte van ongeveer 42 m2 en heeft een U-vorm. Daarmee is het goed in te delen in een woon- en slaapgedeelte. De keuken is voorzien van een kookplaat, koel-vriescombinatie en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. Er is daarnaast een inbouwkast aanwezig. HUURPRIJS Kale huurprijs € 750,00 Voorschot servicekosten € 30,00 Voorschote gas, water, elektra  € 90,00 Totaal  € 870,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de hale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Buiten Nieuwstraat 53

(3 kamerappartement), Kampen

€ 830,00 p.m. exclusief

56 m² , 3 kamers

Per 1 juli komt er een gezellig appartement op de begane grond aan de Buiten Nieuwstraat beschikbaar. De Buiten Nieuwstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  Het appartement is gelegen op de begane grond. Bij binnenkomst treft u rechts de keuken en links is nu de zithoek gesitueerd. Als u vervolgens doorloopt treft u hier de eethoek, hieraan grenzen de twee slaapkamers en de badkamer.  HUURPRIJS: Huurprijs € 830,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 150,00 Totaal € 1020,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy