Filters

Ossenweiderhof 81

Zwolle

€ 730,00 p.m. inclusief

35 m² , 2 kamers

Per 1 januari 2022 komt er een mooi appartement beschikbaar aan de Ossenweiderhof 81 te Zwolle.   INDELING: Begane grond; centrale hal met trapopgang en lift. Tevens zijn hier de bergruimtes en fietsenberging gesitueerd. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping: entree/hal met meterkast, woonkamer met open keuken voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie, 1 slaapkamer, badkamer met toilet, separate douchehoek en wastafel.    HUURPRIJS: Conform onze voorwaarden dient bij het tekenen van de huurovereenkomst de maandhuur en de waarborgsom vooruit te worden betaald, de waarborgsom staat gelijk aan 1 maand huur.   Kale huurprijs € 625,00 Servicekosten € 40,00 Voorschot WKO (warmtepomp-installatie) € 65,00 Totale huurprijs  € 730,00 *Huurder dient zelf zorg te dragen voor leveringsovereenkomst elektra (huishoudelijk verbruik) en water.   ENERGIE-NEUTRAAL: Het complex is energieneutraal en conform de hedendaagse eisen. Op het dak van het complex zijn zonnecollectoren geplaatst en middels aardwarmte worden de appartementen verwarmd en verkoeld. Meer informatie over het verwarmen en verkoelen middels aardwarmte kunt u vinden via volgende link.   STADSHAGEN: Het Vensterhuis is gelegen in de groene wijk Stadshagen aan het Zwarte water. Net zoals andere Vinex wijken ligt Stadshagen dicht tegen de binnenstad van Zwolle. Door deze centrale ligging is de binnenstad van Zwolle goed bereikbaar per fiets of openbaarvervoer. Ondanks dat Stadshagen een jonge wijk is, zijn er inmiddels veel voorzieningen op het gebied van onderwijs, kinderopvang, zorg, sport en recreatie. Het winkelcentrum Stadshagen is gelegen op minder dan 100 meter afstand.   GEINTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u dit appartement bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038 - 4210 466.  

Diezerplein 28B

Zwolle

€ 825,00 p.m. exclusief

60 m² , 2 kamers

De Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  Het appartement komt per 01 januari 2022 beschikbaar. Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, beschikt over een ruime woonkamer van 33 m2. De keuken beschikt over een afzuigkap en wasbak overige apparatuur dient men zelf mee te nemen. HUURPRIJS: Kale huurprijs € 825,00 Voorschot servicekosten € 25,00 gas, water, elektra  Zelf op naam huurder Totaal  €850,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

Paterswoldseweg 288

(48), Groningen

€ 750,00 p.m. inclusief

35 m² , 1 kamer

Per 1 januari 2022 komt deze gezellige studio beschikbaar op de vijfde verdieping van de NEBO-Flat aan de Paterswoldseweg 288 in Groningen. De NEBO-Flat is centraal gelegen op een ideale locatie ten opzichte van het centrum van Groningen. De NEBO-Flat beschikt over een gemeenschappelijke sportruimte, gemeenschappelijke buitenruimtes en gemeenschappelijke wasruimtes voorzien van wasmachines en drogers.  INDELING: Woon-/slaapkamer met open keuken. Badkamer met toilet, wastafel en douche.  HUURPRIJS: De huurprijs voor deze studio bedraagt €750,00 inclusief per maand en is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs €600,00 Voorschot servicekosten €150,00 *Exclusief internet- en televisieabonnement en gemeentelijke belastingen.  INKOMENSEIS: Voor deze studio hanteren wij een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur aan bruto-inkomen.  INTERESSE? Heb je interesse in deze studio? Dan kun je via onze website GRATIS reageren. Voor vragen kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of groningen@huisvanverhuur.nl  HUIS VAN VERHUUR:  Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 

Vechtstraat 43A

Zwolle

€ 710,00 p.m. exclusief

50 m² , 2 kamers

Per 1 januari hebben we een net 2 kamerappartement beschikbaar aan de Vechtstraat in de Diezerpoort, de wijk is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  Het appartement bevindt zich op de begane grond. Bij binnenkomst tref je de deur naar de badkamer, die is voorzien van een douchecabine, wastafel en een toilet. Vervolgens tref je de deur naar de slaapkamer. De woonkamer heeft een open keuken en beschikt over een koel-vriescombinatie, afzuigkap en een kookplaat. Verder is er toegang tot een kleine binnenplaats vanuit het appartement. Er is ook een zeer ruim dakterras wat gedeeld wordt met de medebewoners. Er zijn een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. HUURPRIJS: Huurprijs € 710,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 820,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Kamperzeedijk 97

Genemuiden

€ 1250,00 p.m. exclusief

85 m² , 3 kamers

Per 1 december komen er twee woningen in Kamperzeedijk-Oost beschikbaar. De woningen maken deel uit van een nieuwbouwproject en mogen voor het eerst bewoond gaan worden! De unieke ligging van de woningen (aan de kopse kant) maakt dat ze van een prachtig uitzicht zijn voorzien.    Bij binnenkomst op de begane grond bevinden zich het toilet en een bergruimte. Op de eerste etage bevindt zich de woonkamer met open keuken welke van alle gemakken is voorzien. De woonkamer beschikt over grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is. Hier kunt u ook heerlijk genieten van de natuur op het ruime balkon! Eenmaal aangekomen op de tweede etage bevinden zich hier twee ruimte slaapkamers en de badkamer. Via een van de slaapkamers kunt u door middel van een vlizotrap de zolder bereiken voor extra bergruimte. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, tweede toilet en wasmachine aansluiting.  Per woning zijn er twee (overdekte) parkeerplekken beschikbaar. Tot slot beschikken de woningen over zonnepanelen en vloerverwarming.  HUURPRIJS De huurprijs is €1250,00 exclusief.  INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Weeshuisstraat 11

(Oplevering oktober 2022), Zwolle

€ 0,00 p.m. exclusief

Hoe fantastisch zou het zijn om in het hart van Zwolle te kunnen wonen? Waar in 1970 de Weeshuisstraat in Zwolle is ontwikkeld met voornamelijk winkels, worden momenteel 122 appartementen gerealiseerd. Zwolle heeft de laatste jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo vind je in de binnenstad een tal aan leuke kledingwinkels, knusse boetiekjes, gezellig restaurants en cafés. Zwolle is de centraal gelegen hoofdstad van Overijssel, door de twee stations kan je met iets meer dan een uur afreizen naar de randstad. Dit alles maakt ‘Het Broerenkwartier’ of terwijl ‘De Weeshuispassage' de geschikte locatie om te wonen.   De woonoppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 40 en 110 m2 en zullen tussen de € 700,00 en € 1.500,00 per maand aan huur bedragen. Naar verwachting zal de oplevering van de bouw in oktober 2022 plaatsvinden.   Begin 2022 wordt er een speciale website gelanceerd waarop meer informatie en foto’s te vinden zal zijn. Mocht je na het lezen van deze advertentie enthousiast zijn geworden, schrijf je dan gratis in op onze website en reageer via deze pagina. Let op: je ontvangt géén bevestigingsmail na reactie, Huis van Verhuur neemt contact met jou op zodra de inschrijving formeel start.

Gasthuisplein 19

(3 kamer appartement), Zwolle

€ 1195,00 p.m. exclusief

75 m² , 3 kamers

Per 1 december komt dit prachtige appartement met eigen buitenruimte midden in de binnenstad van Zwolle beschikbaar. De woning is gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek pand aan het Gasthuisplein.  INDELING  Via de centrale hal begeeft u zich lans de gezamenlijke fietsenstalling naar de opgang van het appartement. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de keuken en het separaat toilet. Aan de keuken grenst de berging waar plaats is om de wasmachine te installeren. Via de keuken kunt u ook het dakterras bereiken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers waarvan een zeer ruime van 16,5 m2!  HUURPRIJS Huurprijs €1195,00 Servicekosten € 30,00 Totaal €1225,00 INKOMENSEIS Het bruto inkomen per maand (zonder rekening te houden met tijdelijke toeslagen) dient minimaal 3 maal de bruto maandhuur te zijn en voor het huren met partner dient het gezamenlijke inkomen minimaal 4 maal de bruto maandhuur te zijn.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan twee maanden huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Thomas a Kempisstraat 26

(8 studio's!), Zwolle

€ 600,00 p.m. exclusief

32 m² , 1 kamer

Eind december komen er 8 studio's beschikbaar aan de Thomas a Kempisstraat in de gezellige Diezerpoort.  Er bevinden zich zowel vier studio's op de eerste- als op de tweede verdieping. De studio's zijn tussen de 21m2 en 33m2!  Het pand waarin de studio's zijn gecreëerd is volledig nieuw ontwikkeld, waardoor de studio's aan alle hedendaagse eisen voldoen. De studio's zijn volledig gestoffeerd en voorzien van een eigen keuken en badkamer. Tot slot is er een gemeenschappelijke buitenruimte.  INDELING: De studio met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de studio over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijk dakterras.  Omdat er momenteel nog druk verbouwd wordt, hebben we plattegronden van de verschillende studio's toegevoegd. De foto's vertonen een impressie van hoe de studio's er uit komen te zien (keuken, badkamer en vloer).  HUURPRIJS: Studio Huurprijs Servicekosten G/W/E      Totaal       26A €580,00 €40,00 €70,00 €690,00 26B €640,00 €40,00 €70,00 €750,00 26C €540,00 €40,00 €70,00 €650,00 26D €600,00 €40,00 €70,00 €710,00 26E €550,00 €40,00 €70,00 €660,00 26F €600,00 €40,00 €70,00 €710,00 26G €590,00 €40,00 €70,00 €700,00 26H €590,00 €40,00 €70,00 €700,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

Veemarkt 17

(3 kamerappartement), Zwolle

€ 945,00 p.m. exclusief

67 m² , 3 kamers

Op de plek waar vroeger de Industrie- en Huishoudschool van Zwolle stond, wordt het gebouw getransformeerd naar 39 hoogwaardige appartementen. Emma Parc is centraal gelegen met het middeleeuwse centrum met grachten, de bioscoop, winkels en gastronomische hoogstandjes op loopafstand! Verder zijn ook het station en de snelweg makkelijk te bereiken. Indeling  Het appartement is gelegen op de begane grond en beschikt over twee slaapkamers. Er is een ruime tuin aanwezig. De totale oppervlakte is ruim 67 m2!  De keuken is van alle hedendaagse luxe voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Verder beschikt de woning over een wasruimte en separaat toilet. Het appartement wordt aangeboden inclusief privé parkeerplaats. Huurprijs  De kale huurprijs van dit appartement is €945,00 Bijkomende kosten:  € 40,00 servicekosten € 50,00 voorschot warmtelevering € 65,00 privé parkeerplaats.  Totaal maandelijks te voldoen: €1100,00 Inkomenseis  De inkomenseis voor dit appartement is 3,5 keer de totale maandhuur aan bruto-inkomen.  Betaling De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. Geïnteresseerd?  Ziet u uzelf al wonen aan het prachtige Emma Parc? Schrijf u gratis in op onze website en schroom vervolgens niet om op één van de appartementen te reageren. Wij gaan vervolgens per mail contact met u opnemen. 

Oosterlaan 7C

Zwolle

€ 580,00 p.m. exclusief

34 m² , 2 kamers

Per 1 januari is dit leuke appartement in Zwolle te huur! Tegenover het Centraal Station, enkele minuten lopen van de centrum en ook de scholen Deltion College en Windesheim zijn te makkelijk te bereiken.  Dit appartement beschikt over een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap. Er is een aparte slaapkamer waar zich ook de douchecabine en wastafel bevindt. Verder beschikt de woning over een separaat toilet.  Er is een gemeenschappelijke wasruimte, waar gebruikt kan worden gemaakt van de wasmachine en droger.  Aan de achterzijde van het pand, bevindt zich een afsluitbare fietsenstalling.  HUURPRIJS: Huurprijs € 580,00 Servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E € 70,00 Totaal € 690,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  

Vechtstraat 74A

(2 slaapkamers!), Zwolle

€ 1000,00 p.m. exclusief

73 m² , 3 kamers

- RENOVATIE -  20 december komt dit appartement aan de Vechtstraat beschikbaar. Momenteel wordt er nog hard gewerkt om het gehele appartement te renoveren.  De woning is gelegen op de eerste etage van het complex. Via het grote dakterras betreed je de woning via de keuken. De keuken beschikt over een koel-vriescombinatie, een kookplaat, gootsteeen en afzuigkap.  Deze grenst aan de open woonkamer, met aan de voorzijde mooi uitzicht over de Vechtstraat. Onder de trap bevindt zich een trapkast voor extra bergingsruimte. Via de trap bereikt u de eerste etage waar zich de twee ruime slaapkamers bevinden. De oude inbouwkasten zijn intact gebleven en bevinden zich in zowel beide slaapkamers als in de badkamer. De bakkamer inclusief toilet is ook op de eerste etage gesitueerd. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.  HUURPRIJS Kale huurprijs  € 1000,00 Voorschot G / W / E € 70,00 Voorschot servicekosten € 50,00 Totaal  € 1120,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Korte Kamperstraat 22C

Zwolle

€ 600,00 p.m. exclusief

33 m² , 1 kamer

Per 1 januari komt er een studio vrij aan de Korte Kamperstraat 22 in hartje centrum. Qua locatie kan het bijna niet beter, het Centraal Station, de supermarkten, de binnenstad, stadsparken zijn allemaal op loopafstand te vinden.  De studio bevindt zich op de tweede etage aan de achterzijde van het pand. De studio is ongeveer 33 m2 groot en beschikt over een eigen douche, toilet, en keuken. De slaapruimte kan worden bereikt via een vaste trap. De studio wordt gestoffeerd opgeleverd. De wasmachine wordt gedeeld met 4 personen.  HUURPRIJS: Huurprijs € 600,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 60,00 Totaal € 700,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Botervatstraat 3

Zwolle

€ 715,00 p.m. exclusief

65 m² , 2 kamers

In de historische binnenstad van Zwolle is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! 1 januari 2022 komt er een appartement vrij aan de Botervatstraat midden in het centrum van Zwolle. Je huurt twee aparte ruimtes. De eerste ruimte betreft de slaapkamer met aangrenzend de badkamer. De tweede ruimte betreft de woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft prachtig uitzicht over de Diezerstraat.  HUURPRIJS: Kale huurprijs € 715,00 Servicekosten en G/W/E € 100,00 Totaal  € 815,00   INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de kale huur aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Buitenkant 17

(Aan de gracht), Zwolle

€ 885,00 p.m. exclusief

45 m² , 3 kamers

Per 1 januari komt dit 3-kamer appartement beschikbaar. Het appartement is gelegen in een monumentaal pand, zo vindt u zelfs een stuk van stadsmuur terug in de keuken! De woning heeft prachtig uitzicht op de Thorbeckegracht. Het appartement is gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. De keuken met eethoek zijn gevestigd op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer. Op de tweede verdieping vindt u de slaapkamer met badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke fietsenberging. Op deze woning is helaas geen parkeervergunning mogelijk. HUURPRIJS: Huurprijs €885,00 G/W/E €100,00     Totaal € 985,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Jonkheer de Jongestraat 14

Hoogeveen

€ 730,00 p.m. exclusief

51 m² , 2 kamers

Per 1 februari komt dit zeer nette 2 kamer appartement beschikbaar in het centrum van Hoogeveen. Gelegen aan dé bekende winkelstraat die Hoogeveen de bieden heeft, de Hoofdstraat. Op loopafstand zijn er diverse eetgelegenheden, winkels en dergelijke te vinden. Voor ieder wat wils!  Het complex bestaat uit 3 verdiepingen, het appartement is gelegen op de tweede woonlaag. Er bevindt een gezamenlijke berging waar de bewoners de fietsen kunnen stallen. Bij binnenkomst van de woning treft u direct rechts de wasmachineaansluiting. Vervolgens is de deur rechts voor de ruime badkamer, waar een douchecabine, wastafel en toilet te vinden is. Met de deur treedt u de woonkamer met open keuken binnen, de keuken heeft o.a. een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. De woning beschikt over 1 slaapkamer en een berging.  Op de bovenste verdieping bevindt zich een dakterras waar gezamenlijk gebruik van gemaakt mag worden met de medebewoners.  HUURPRIJS: Huurprijs € 730,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 80,00 Totaal € 850,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten en G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

Kamp 40 92

(2 kamerappartement), Lelystad

€ 730,00 p.m. inclusief

45 m² , 2 kamers

Per 1 januari is dit 2-kamerappartement beschikbaar in de Boswijk in Lelystad. Het in 2018 gerenoveerde, wooncomplex bevindt zich direct naast het winkelcentrum waar onder andere een supermarkt, slagerij en kwalitaria zijn gevestigd.  INDELING: De woning beschikt over een woonkamer met open keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, gasfornuis en koelkast. De slaapkamer en badkamer grenzen hieraan. De badkamer is voorzien van wastafel, douchecabine, toilet en wasmachine-aansluiting.  HUURPRIJS: Huurprijs € 630,00 Voorschot servicekosten € 35,00 Voorschot water/elektra € 65,00 Totaal € 730,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Groningen en Lelystad is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Rodeleeuwsteeg 24

Zwolle

€ 760,00 p.m. exclusief

43 m² , 2 kamers

Per 1 januari komt er een net twee kamerappartement beschikbaar midden in het centrum van Zwolle. In de historische binnenstad is altijd iets te beleven! Er kan zeven dagen per week naar hartenlust geshopt worden, er zijn vele horecagelegenheden met uitgebreide terrassen en meerdere musea en monumentale gebouwen om te bezoeken.  Het hele centrum ademt sfeer uit. Er zijn nog veel karakteristieke gevels te zien, de Peperbus, de Sassenpoort, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht waar in de zomer doorheen gevaren kan worden! De woning bevindt zich op de tweede verdieping en beschikt over een slaapkamer en een woonkamer met open keuken voorzien van diverse apparatuur zoals o.a. koel/vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap. De badkamer beschikt over een toilet, douche, wastafel en wasmachine aansluiting.  HUURPRIJS:   Huurprijs    Kale huurprijs € 760,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot gas, water, elektra  € 70,00 Totaal  € 870,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten ) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Klein Grachtje 3B

(Studio), Zwolle

€ 760,00 p.m. inclusief

33 m² , 1 kamer

OMSCHRIJVING  Diezerpoort is een van de oudste (volks)wijken van Zwolle. Het is goed bereikbaar door de ligging naast de binnenstad. De wijk heeft woningen naar ieders wens en in ieders prijsklasse. De Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en de Vechtstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Diezerpoort.  De studio bevind zich op de eerste verdieping en heeft uitzicht op het dakterras. Deze beschikt over een eigen keuken, dat voorzien is van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap.  Verder is er een badkamer met een douchecabine, wastafel en een toilet. Tevens is daar ook de wasmachineaansluiting te vinden. Verder is er een ruim dakterras dat gedeeld wordt met de andere bewoners.  HUURPRIJS Huurprijs € 650,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E € 70,00 Totaal € 760,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Hofstraat 21F

Kampen

€ 850,00 p.m. exclusief

62 m² , 3 kamers

- PER DIRECT BESCHIKBAAR - Dit ruime, gerenoveerde appartement is per direct beschikbaar in het gezellige Kampen.  De Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loopt u binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de Ijssel binnen handbereik!  * Let op; plattegronden kunnen afwijken van de werkelijkheid.  Het appartement is gelegen op de tweede- en derde verdieping van het pand. Bij binnenkomst van de woning begeef je je in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, kookplaat en een afzuigkap. Tevens is er op deze woonlaag een separaat toilet aanwezig.  Op de tweede woonlaag van dit appartement bevinden zich de slaapkamer, badkamer en berging (7m2). De badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel. Er kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijk dakterras. De woning wordt opgeleverd met vloerbedekking en gestucte wanden.   HUURPRIJS: Huurprijs € 850,00 Voorschot servicekosten € 40,00 Voorschot G/W/E  € 70,00 Totaal € 960,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten ) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.  HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Kalverstraat 6A

(Parkeerplaats), Zwolle

€ 165,00 p.m.

Omschrijving Deze overdekte parkeerplaats is per 01 janunari 2022 beschikbaar en is gelegen in de binnenstad van Zwolle. De ingang van de parkeergarage bevindt zich in de Kalverstraat. Echter kunt u de parkeergarage ook via de Kamperstraat verlaten. De deur van het de garage is middels afstandsbediening automatisch te openen. De huurprijs is €495,00 per kwartaal.    Geïnteresseerd Bent u geïnteresseerd dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466

Copyright © 2021. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy