< Ga terug

't Streekien 27B

(Studio), Zwolle

€ 710,00 p.m. exclusief

Onder optie
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1
Woonlagen
1


Omschrijving

Per 1 juli is beschikbaar een keurige studio aan de gezellige Diezerkade te Zwolle. Gelegen op een paar minuten lopen van het stadscentrum van Zwolle en in de directe omgeving van vele winkels en voldoende parkeergelegenheid is beschikbaar. De studio is voorzien van een eigen keuken en badkamer. Op de eerste verdieping zijn vijf studio's gerealiseerd en op de tweede etage zijn vier studio's gesitueerd. Op de eerste verdieping bevindt zich een groot, gezamenlijk dakterras. 

INDELING:
De studio met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de studio over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. In het complex kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke wasmachine en droger. 

HUURPRIJS:
 
Huurprijs   
Kale huurprijs € 710,00
Voorschot servicekosten € 30,00
Voorschote gas, water, elektra  € 80,00
Totaal  € 820,00

INKOMENSEIS
De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto inkomen. 

BETALING:
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

HUURTOESLAG:
Het is mogelijk om voor deze studio huurtoeslag te ontvangen, dit is geheel afhankelijk van uw eigen situatie. Kijk hiervoor op de website van de Belastingdienst.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466.

HUIS VAN VERHUUR:
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.


Details

Status: TE HUUR
Wijk: Diezerpoort
Categorie: Studio
Interieur: Gestoffeerd
Huurprijs: € 710,00
exclusief
Woonoppervlakte: 25 m²
Aantal kamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Gedeeld
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Niet toegestaan
Aanvaarding: 01-07-2024
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: In de directe omgeving
Parkeervergunning: Vereist
Isolatie: Goed
Bouwjaar:

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy