< Ga terug

Smedingplein 74

(2-kamer appartement), Emmeloord

€ 847,25 p.m.

Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
2023


Omschrijving

Aan het Smedingplein 74, wat zich bevindt in het gebouw de Golfslag, is een prachtig hoekappartement beschikaar. De Golfslag heeft een grote transformatie ondergaan en is in 2023 opgeleverd met vele prachtige woningen. Via de ruime hal kom je in de woonkamer met prachtig uitzicht. De open keuken is voorzien van afzuiginstallatie, inductie kookplaat een koel-vriescombinatie. Via de woonkamer is het ruime balkon te betreden. Via de woonkamer betreedt je de slaapkamer, de wasruimte en badkamer. De badkamer is voorzien van douce, toilet en wastafel. De grote ramen in de woning geven het een lichte uitstraling. 

Er kan gebruik worden gemaakt van een gemeenschappelijke fietsenstalling aan de achterzijde van het gebouw. 

Huurprijs

Huurprijs € 847,25
Servicekosten € 40,00
Voorschot G/W/E € 130,00
Totaal € 1017,25

*Elektra en water dient huurder zelf op naam te nemen.

Zorg en particulier
De Golfslag heeft als doel om bij te dragen aan een inclusieve samenleving. Hier is invulling aan gegeven door ruimte te bieden aan ouderen die zorg nodig hebben en mensen die hun steentje willen bijdragen aan een inclusieve samenleving. Op de begane grond en de eerste verdieping bevinden zich 48 appartementen voor onder andere ouderen met dementie, die 24-uurs nabijheid nodig hebben. Daarnaast bevinden zich op de 2e tot en met de 6e verdieping 25 appartementen voor ouderen die graag langer thuis willen blijven wonen. Zorg wordt geboden vanuit Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL). Om aanspraak te maken op zorg is een WLZ-indicatie vereist en de zorg wordt geboden op basis van Volledig Pakket Thuis. De overige 32 appartementen, verspreid over de 2e tot en met de 7e verdieping, zijn bestemd voor de reguliere verhuur.
 
Voorzieningen
Op de begane grond, die bereikbaar is via een voor- en achter entree, is een groot buurthuis met een tuin van ruim 150 m² te vinden. Dit dient als ontmoetingsplek voor alle buurtbewoners, waar tevens activiteiten georganiseerd kunnen worden. Er is daarnaast een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Bij het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel bewoners als bezoekers. Daarbij draagt de beplanting bij aan een prettig woon- en leefklimaat.
 
Doelgroep verhuur reguliere appartementen
Voor de Golfslag zijn wij op zoek naar bewoners die willen bijdragen aan een inclusieve woonomgeving. Dit houdt in dat de mensen die wonen in de Golfslag zich betrokken voelen bij elkaar, elkaar helpen waar ze kunnen, zorgdragen voor het gebouw en de omgeving en zich samen verantwoordelijk voelen voor het algehele leefklimaat. 

Kortom; draagt u graag uw steentje bij aan een inclusieve woonomgeving?

Is zorgverstrekking bij u van toepassing? Dan kunt u zich melden bij Zorgbemiddeling via het Klant Contact Team van ZONL. Zij zijn bereikbaar op 0521- 53 99 99. Om in aanmerking te komen voor één van de appartementen waar zorg wordt geboden dient u een WLZ-indicatie te hebben. Zorgbemiddeling kan u eventueel ondersteunen in de aanvraag voor een WLZ-indicatie.


Details

Status: Beschikbaar
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Nieuwbouw
Huurprijs: € 847,25
Woonoppervlakte: 45 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Aanvaarding: 01-11-2024
Min. huurperiode: 12 Maanden
Parkeren: Voor de deur
Parkeervergunning: Niet vereist
Isolatie: Goed
Energielabel: A
Garage / Berging: Ja
Tuin: Geen tuin
Bouwjaar: 2023

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy