< Ga terug

Nieuwstraat 61P

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 937,84 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
37 m²
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
2022


Omschrijving

BEZICHTIGINGSRONDE VOL - REACTIES BINNENGEKOMEN NA WOENSDAG 18 SEPTEMBER 12.00 UUR WORDEN NIET IN BEHANDELING GENOMEN

Per 1 oktober hebben wij dit mooie appartement beschikbaar. Het appartement bevindt zich aan de Nieuwstraat in Zwolle, hartje centrum! Bij binnenkomst kom je in de hal met trapopgang, toegang tot een seperaat toilet en toegang tot de woonkamer. Bij het betreden van de woonruimte bevindt zich aan de linkerkant de keuken die van alle hedendaagse luxe is voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Aangrenzend aan de woonkamer heeft u toegang tot een stuk eigen terras. 

Op de eerste etage bevindt zich de slaapkamer. Tevens bevindt zich hier de badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche. Naast de badkamer bevindt zich een bergruimte, waar tevens plek is voor een wasmachine. 
 
Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park. Er kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijke fietsenstalling. 

HUURPRIJS
Kale huur € 937,84
Voorschot servicekosten € 60,00
Voorschot gas, water en elektra € 120,00
Totaal € 1117,84
 
INKOMENSEIS
De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen. 

BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

HUIS VAN VERHUUR
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.
 
BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze kamer staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.
 
REAGEREN
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Centrum
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 937,84
exclusief
Woonoppervlakte: 37 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 2
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Aanvaarding: 01-10-2024
Min. huurperiode: 12 Maanden
Isolatie: Goed
Energielabel: A
Verwarming: Elektrisch

C.V.: Aanwezig
Bouwjaar C.V.: 2022
Garage / Berging: Nee
Bouwjaar: 2022

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy