< Ga terug

Van Iddekingeweg 138-62

(4 slaapkamer woning), Groningen

€ 2050,00 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
146 m²
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
2009


Omschrijving

Deze ruime, in 2009 opgeleverde, gezinswoning aan de Van Iddekingeweg in Groningen komt per 1 december beschikbaar. De woning is gelegen in de wijk de Wijert, waardoor verscheidende winkels aan de Van Lenneplaan, Overwinningsplein en Helperplein op korte afstand bereikbaar zijn. De gezellige binnenstad van Groningen is op fietsafstand bereikbaar.
 
De woning van 146m2 is van alle gemakken voorzien en is gelegen aan een afgesloten binnenplein met enige groenvoorziening. Door de rustige ligging, het fijne wooncomfort en de ruimte in de woning is de woning perfect voor een stel of gezin.
 
INDELING:
Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning kom je in de hal waar vanuit het eerste aparte toilet, eet-/woonkamer en de trap naar zowel boven als de kelder te bereiken zijn. De woonkamer wordt middels een split level gescheiden van de open keuken (voorzien van Quooker, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en inductie kookplaat). Via een trap kom je in het woongedeelte van de woning met een gezellige haard. De tuin, aangrenzend aan de woonkamer, ligt op het westen waardoor er een heerlijke middag-/avondzon is.
 
Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 15m2, de tweede slaapkamer een oppervlakte van ca. 11m2 en de derde slaapkamer is ca. 8m2 groot. De badkamer is voorzien van een ruime douche met regendouche, bad, dubbele wastafel en designradiator. Op de eerste verdieping is tevens het tweede aparte toilet en de wasruimte te vinden. 
 
Tweede verdieping:
De tweede verdieping betreft in zijn geheel één ruime (slaap)kamer van 21m2 met aangrenzend een ruim dakterras, net als de tuin gelegen op het westen.
 
Kelder:
In de kelder is voldoende ruimte om spullen op te slaan. Tevens grenst de kelder aan de gemeenschappelijke parkeergarage met privé parkeerplek.
 
HUURPRIJS:
De huurprijs van dit appartement is als volgt opgebouwd:
Kale huurprijs €2.050,00
Meubilering €200,00
Voorschot servicekosten €10,00
Totaal per maand te voldoen €2.260,00
*Exclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen en internet- en televisieabonnement
 
BIJZONDERHEDEN:
  • Energielabel A
  • Vier slaapkamers
  • Mogelijk volledig gemeubileerd en gestoffeerd (in overleg)
  • Moderne keuken met inbouwapparatuur (combimagnetron, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en Quooker)
  • Ruime badkamer met douche en bad
  • Twee aparte toiletten
  • Ruime privé tuin en dakterras op het westen
  • Eigen parkeerplaats in de parkeergarage bereikbaar via de kelder
WAARBORGSOM/INKOMENSEIS:
De waarborgsom van het huren van deze woning staat gelijk aan 2 keer de kale huur (€4.100,00).

De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto inkomen.
 
INTERESSE:
Heb je interesse in deze woning en wil je graag een afspraak maken om de woning te bezichtigen? Dan kun je reageren via onze website. Zowel het inschrijven via de website, als het reageren op de woning is geheel gratis. Voor vragen aangaande de woning kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of via groningen@huisvanverhuur.nl
 
HUIS VAN VERHUUR:
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio’s en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren en verhuren van woonruimte.

Details

Status: Beschikbaar
Wijk: De Weijert
Categorie: Eengezinswoning
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Huurprijs: € 2050,00
exclusief
Woonoppervlakte: 146 m²
Aantal slaapkamers: 4
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: 01-12-2024
Parkeren: Eigen parkeerplaats
Energielabel: A
Garage / Berging: Ja
Bouwjaar: 2009

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy