< Ga terug

Maluslaan 86

Groningen

€ 1600,00 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
118 m²
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
1965


Omschrijving

Per 1 juni 2024 komt deze prachtige eengezinswoning uit 1965 beschikbaar voor een bepaalde periode van maximaal twee jaar. De woning bevindt zich aan de Maluslaan in de wijk Selwerd, op slechts tien minuten fietsen van de Grote Markt, in het bruisende Groningen. De woning is volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien, in totaal zijn er maar liefst vier slaapkamers aanwezig.
 
INDELING
Bij binnenkomst van de woning kom je terecht in de hal, vanwaar uit het toilet, de meterkast, de kelderkast en de ruime woonkamer met open keuken te bereiken zijn. De keuken is voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur, zoals een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer kun je de achtertuin (op het zuiden) betreden, waar zich een ruime losstaand berging bevindt.
 
Via de hal neem je de trap naar de eerste verdieping alwaar je twee ruime slaapkamers (respectievelijk 12 m2 en 12,5 m2) vindt, één kleine slaapkamer/werkkamer (5 m2) en de ruime badkamer met wastafel, tweede toilet en een bad/douche combinatie. Er zijn maar liefst drie inbouwkasten aanwezig op deze verdieping waardoor er aan opbergruimte geen gebrek zal zijn. De voormalige badkamer (2,3 m2) doet heden ten dage dienst als functioneel washok.
 
Via de hal neem je de trap naar de tweede verdieping waar de cv-ketel is geplaatst, als ook de omvormer van de 7 zonnepanelen. Op deze verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer van nog eens 14 m2. Ook op deze verdieping is wederom gedacht aan voldoende bergruimte, keurig afgewerkt achter knieschotten. 
 
BIJZONDERHEDEN
De woning beschikt momenteel over een energielabel C, voor de ingangsdatum van de huurperiode wordt de woning verder verduurzaamd en op de ingangsdatum van de huurperiode zal de woning in ieder geval over een energielabel B beschikken! De woning beschikt over 7 zonnepanelen.
 
HUURPRIJS
Kale huur €1.400,00
Stoffering/meubilering €200,00
Totaal per maand te voldoen €1.600,00 
*Excl. gemeentelijke belastingen / GWE / internet- en televisie abonnement.
 
INKOMENSEIS
De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur aan bruto-inkomen.
 
BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze woning staat gelijk aan twee maanden huur.
 
INTERESSE
Heb je interesse in deze woning en wil je een bezichtiging inplannen? Dan kun je reageren op de woning via onze website door je gratis in te schrijven en te reageren op de woning. Vragen? Dan kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 en groningen@huisvanverhuur.nl
 
HUIS VAN VERHUUR
Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, mooie appartementen, fijne studio’s en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het (ver)huren van woonruimte.

Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Selwerd
Categorie: Hoekwoning
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Huurprijs: € 1600,00
exclusief
Woonoppervlakte: 118 m²
Aantal slaapkamers: 4
Woonlagen: 3
Ligging: Begane grond
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Eigen
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: 01-06-2024
Min. huurperiode: Bepaalde tijd
Parkeren: Voor de deur
Parkeervergunning: Vereist
Isolatie: Goed
Energielabel: C
Verwarming: C.V.

C.V.: Aanwezig
Bouwjaar C.V.: 2014
Garage / Berging: Ja
Tuin: Zuiden
Bouwjaar: 1965

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy