< Ga terug

Kleine A 62

(Ruim 75 m2!), Zwolle

€ 1275,00 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Woonlagen
1


Omschrijving

Woning in het nieuwste gedeelte van de binnenstad van Zwolle? Dit is je kans! Per direct hebben wij een prachtig appartement beschikbaar aan het net nieuw opgeleverde complex aan de Kleine A. De woning bevindt zich op de tweede etage. De woning beschikt over een grote woonkamer met open keuken, voorzien van alle hedendaagse luxe zoals een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel- vriescombinatie en zelfs een vaatwasser. Vanuit de woonkamer heb je door de grote raampartijen geweldig uitzicht op een binnenplaats. Via de hal bereik je de ruime slaapkamer, badkamer, separaat toilet en een ruime berging, waar tevens plaats is voor de wasmachine. De badkamer is voorzien van wastafel, ruime douchecabine en een design radiator.

Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park. 

HUURPRIJS
Maandelijkse huurprijs € 1275,00
Voorschot servicekosten € 50,00
Voorschot water en elektra € 150,00
Totaal € 1475,00

INKOMENSEIS 
De inkomenseis voor dit appartement is 3 keer de kale maandhuur aan bruto-inkomen. Hierbij wordt een inkomen volledig meegerekend en het (eventuele) tweede inkomen voor de helft. 

BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

HUIS VAN VERHUUR
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Kampen, Groningen, Leeuwarden en omstreken is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.
 
REAGEREN
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze kamer bezichtigen dan kunt u direct reageren door u gratis in te schrijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zwolle via 038-4210466.

Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Centrum
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Nieuwbouw
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 1275,00
exclusief
Woonoppervlakte: 76 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: N.v.t.
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: Per direct
Min. huurperiode: 12 Maanden
Isolatie: Goed
Garage / Berging: Ja
Tuin: Geen tuin
Bouwjaar:

Copyright © 2023. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy